Bogdan Grama se alatura grupului Carmistin si va coordona operatiunile de productie a carnii de porc

Bogdan Grama se alatura grupului Carmistin si va coordona operatiunile de productie a carnii de porc


Bogdan Grama, fost manager al unor companii importante precum AAylex ONE si Abatorul Peris, s-a alaturat echipei de management a Grupului Carmistin, pe pozitia de Senior Operational and Developer Manager.

Executivul va coordona, alaturi de noii colegi, lucrarile pentru cea mai complexa facilitate de productie de carne de porc pe care Grupul Carmistin o construieste in judetul Olt - un proiect care va contribui la restabilirea relevantei si pozitiei in piata a producatorului local de carne de porc, in competitie cu marfurile aduse din import.

 

Bogdan Grama are o experienta de peste 20 de ani in industria alimentara, ocupand diverse pozitii de management in cadrul unor firme antreprenoriale romanesti, cat si in companii multinationale. A coordonat numeroase proiecte de investitii de mari dimensiuni, de la fabrici alimentare, la ferme de pasare sau proiecte de nutritie animala in Romania, Franta, Marea Britanie, Cehia sau Slovacia.

 

“Cred in produsul si in capitalul romanesc, in competentele oamenilor din Carmistin si admir curajul investitorilor locali de a transforma Romania”, a comentat Bogdan Grama despre venirea sa in Grupul Carmistin.

 

Grupul Carmistin cuprinde peste 20 companii active in producţia de carne de pasare si oua, cresterea porcilor, cresterea bovinelor, dar si in producţia de cereale In cadrul Carmistin sunt integraţi in prezent fermieri cu peste 10.000 hectare teren cultivat, din care peste 30% reprezentand agricultura BIO. Obiectivul Carmistin este de a deveni cel mai mare producator de proteina animala din Romania.



Poti fi interesat si de