Bogdan Grama, Abatorul Peris: Abatorizam 500.000 de capete porc pe an
Luni, 29 Iunie 2020
Luni, 29 Iunie 2020
“Abatorul Peris este astazi un reper pentru tot ceea ce inseamna procesarea carnii de porc la cele mai inalte standarde de performanta si de calitate. M-am alaturat unei echipe dinamice si profesioniste, foarte bine sudata si care, mai presus de toate, intelege foarte bine valorile brandului Peris. Business-ul se bucura de o crestere stabila, evolutia este una favorabila, aliniata strategiei previzionate. Obiectivul nostru este sa putem furniza in permanenta carne de porc si produse din carne de porc proaspete, din surse 100% romanesti, la preturi accesibile si pe gustul romanilor. Ne dorim sa devenim prima optiune de cumparare pentru produsele semipreparate, ma refer la micii si carnatii de Peris, produse care sunt deja extrem de cunoscute si apreciate”, a declarat Bogdan Grama.
Abatorul Peris beneficiaza de certificare International Food Safety, are peste 600 angajati, opereaza un lant propriu de 23 de magazine in Bucuresti si imprejurimi, sustine in mod activ peste 46 de ferme de porci din Romania si detine parteneriate cu cele mai importante lanturi comerciale din tara.
Interviul integral cu directorul general al Abatorului Peris se regaseste in editia 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Boala a fost depistata in orasul Velingrad, regiunea Pazardjik, fiind identificata in cinci unita...
"Fara doar si poate, produsele vor fi la preturi normale, nu se anticipeaza cresteri semnificativ...
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...