BistroMar ofera peste 110 specii de peste si fructe de mare
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Restaurantul are una dintre cele mai complete oferte din capitala, punand la dispozitia clientilor sai peste 110 specii de peste si fructe de mare. In primul an de functionare, proprietarii au investit circa 250.000 euro, iar pentru sfarsitul anului este estimata atingerea unei cifre de vanzari de 1 milion euro. In ceea ce priveste speciile de peste salbatic si fructe de mare, BistroMar este la ora actuala unicul bistrou – pescarie, unde pot fi comandate specialitati ca: scoici Saint Jacques, creveti Carabinieri, randunica de mare sau peste unditar.
Pe parcursul primului an de activitate, s-a inregistrat o crestere medie a vanzarilor de 30%, restaurantul si-a extins suprafata, spre finalul lui 2018, si a largit gama de specii de peste salbatic si de preparate prezente in meniu. BistroMar, care este situat in incinta Pietei Floreasca, pe strada Banul Antonache nr. 41, se intinde in prezent pe o suprafata de 80 m2, are 55 de locuri, precum si una dintre cele mai cuprinzatoare oferte de peste si fructe de mare din randul restaurantelor specializate in peste si fructe de mare, din Bucuresti. Pe parcursul anului 2018, pescaria BistroMar si-a diversificat constant oferta de specii de peste si fructe de mare. Bucatarii BistroMar gatesc in fata clientilor atat specii cunoscute cum ar fi: dorada, somon, pastrav, calcan, dar si specialitati ca: dentex, amberjack, scoici Saint Jacques etc. Printre noutatile introduse recent de BistroMar se numara crevetii Carabinieri salbatici de Sicilia, pestii unditari, midiile romanesti si rapanele din Marea Neagra. Printre delicatesele care pot fi comandate la BistroMar se afla caviarul din somon salbatic IKURA si stridiile. O alta noutate importanta este si implementarea serviciului de livrari la domiciliul clientilor.
„Suntem multumiti de parcursul pe care l-am avut in primul an al BistroMar. Am reusit sa ne indeplinim obiectivele de crestere si sa facem acest lucru fara a face rabat de la calitate. Eu sunt de circa 20 de ani in domeniul afacerilor cu peste si fructe de mare, iar in momentul de fata una dintre principalele mele tinte este educarea consumatorului, atat in zona de retail, cat si in cea de HoReCa. Cei mai multi romani cunosc un numar limitat de specii de peste si fructe de mare, asadar m-am bucurat sa vad ca prin oferta foarte variata de la BistroMar am deschis orizontul culinar al multor clienti”, a spus Mihai Cristian Darmanescu, director general BistroMar si fondator Alfredo Seafood.
„Se intampla des sa ne treaca pragul oameni care isi doresc sa afle detalii despre specii mai deosebite si sa invete retete variate de preparare. Un rol important il joaca aici conceptul pe care l-am gandit pentru BistroMar, acela in care clientul isi poate alege produsul de la pescarie, care este ulterior pregatit chiar in fata lui, iar apoi il poate consuma in restaurant sau lua la pachet. Dincolo de tintele financiare pe care mi le-am propus pentru 2019, imi doresc ca BistroMar sa fie un loc de referinta pentru cei care vor sa manance un peste de calitate, fie ca vor o specie pe care deja o cunosc, fie ca vor sa incerce ceva nou, din multele specii inedite pe care le oferim”, a adaugat Mihai Cristian Darmanescu.
Un top al celor mai solicitate trei preparate din meniul restaurantului, in cele douasprezece luni de la deschidere, cuprinde: Cacciucco (supa siciliana de peste si fructe de mare), caracatita a la Gallega si borsul de sturion.
Conform reprezentantilor BistroMar, unul dintre cele mai importante motoare ale dezvoltarii este parteneriatul cu Alfredo Seafood, o marca cu vechime pe piata locala, sub denumirea careia sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare din toate colturile lumii. Multi consumatori cunosc produsele Alfredo Seafood, care s-au remarcat prin calitatea deosebita. O parte dintre soiurile de peste si fructe de mare sunt ultra proaspete, pescuite si transportate in tara in intervale ce variaza intre 10 si maximum 60 de ore. Specialitatile marine si oceanice inedite si foarte proaspete sunt expuse, la BistroMar, intr-o vitrina cu gheata, de unde clientii pot alege ce anume vor sa incerce.
Din punct de vedere al costurilor, BistroMar se incadreaza in segmentul medium-high, dar exista si preparate la preturi mai mici, iar de curand a fost introdus si meniul zilei, care ofera doua preparate, totul la un pret accesibil, care variaza intre 35 si 50 lei.
Guvernul a aprobat Hotararea pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in ...
"Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si...
Boala a fost depistata in orasul Velingrad, regiunea Pazardjik, fiind identificata in cinci unita...