Barbu: Au fost puse bazele unor proiecte majore de investitii in zootehnie si procesare, in cadrul vizitelor in Qatar si EAU

Barbu: Au fost puse bazele unor proiecte majore de investitii in zootehnie si procesare, in cadrul vizitelor in Qatar si EAU


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, anunta „un nou drum pentru Romania prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultura, zootehnie si procesare”, in urma vizitei delegatiei Guvernului Romaniei in Qatar si Emiratele Arabe Unite (EAU).

„Romania are nevoie de investitii in procesarea materiei prime pe care o obtin fermierii nostri! Numai asa vom creste valoarea produselor romanesti si vom echilibra balanta comerciala. Am prezentat potentialul urias al agriculturii romanesti in cadrul intalnirilor pe care le-am avut in ultimele doua zile cu oficialii si reprezentantii celor mai puternice companii din Qatar si Emiratele Arabe Unite”, a scris seful MADR pe o pagina de socializare.

 

Potrivit acestuia, in cadrul vizitei oficiale a delegatiei Guvernului Romaniei, conduse de premierul Marcel Ciolacu, au fost puse bazele unor proiecte majore de investitii in domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea carnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum si construirea unei fabrici de procesare legume si materie prima pentru obtinerea condimentelor.

 

„Toate acestea reprezinta rezultatul muncii unei echipe care isi doreste si construieste pentru viitor”, a mai spus Florin Barbu.



Poti fi interesat si de