BILANCIA prezinta la CARNEXPO Grill solutii optimizate pentru industria HoReCa

BILANCIA prezinta la CARNEXPO Grill solutii optimizate pentru industria HoReCa


BILANCIA, unul dintre cei mai importanti furnizori de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii din Europa, pune la dispozitia organizatorilor CARNEXPO Grill o gama variata de produse care vor alcatui o bucatarie complet utilata in cadrul evenimentului.

BILANCIA este un lider european in domeniul importului si furnizarii de echipamente profesionale si accesorii pentru pregatirea, mentinerea si servirea preparatelor culinare si a bauturilor. Compania furnizeaza un pachet complet de produse si servicii post-vanzare, care satisfac cerintele oricarui business din Horeca si retail, indiferent de marimea acestuia.

 

BILANCIA este un partener de incredere si pentru afacerile din industria carnii, avand in portofoliu echipamente frigorifice, utilaje si accesorii destinate macelariilor sau carmangeriilor.

 

“BILANCIA este fondata in 1992 si are capital romanesc 100%. Portofoliul de articole cuprinde aproximativ 92.000 de produse, care acopera toate cerintele si necesitatile curente ale business-urilor din industria ospitalitatii si retail. Suntem convinsi ca inovatia este calea spre succes si de aceea suntem permanent in cautarea celor mai noi tehnologii lansate de partenerii nostri de pe tot globul. In prezent colaboram cu peste 270 de parteneri din 26 de tari din Europa, America de Sud, America de Nord si Asia”, spun reprezentantii BILANCIA.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de