Avantajele preparatelor din carne de pui Fomica? pentru mesele de sarbatoare

Avantajele preparatelor din carne de pui Fomica? pentru mesele de sarbatoare


Cunoscut pentru faptul ca brandurile si produsele acestora sunt create dupa cerintele si nevoile consumatorilor, Grupul de firme Safir ofera argumente de business si vanzare pentru preparatele si semipreparatele din carne de pui Fomica?, in contextul sarbatorilor de Paste.

Ultimii ani au transformat complet consumatorul, mai ales in preajma sarbatorilor. Multi sunt mai atenti la ingredientele produselor, altii adopta un stil de viata mai sanatos, unii nu au timp sa gateasca etc.

 

Avantajele competitive ale brandului Fomica?

Doar carne de pui si condimente 100% naturale – lucru care se declara inca de la lansare si care se dovedeste in filmele How it’s made – despre asta vorbeste Fomica?, despre preparate si semipreparate din carne de pui corect pregatite pentru masa consumatorilor, fiind bune si pentru copii (produsele nepicante).

 

Produsele semipreparate sunt create cu scopul de a fi consumate la evenimente speciale: sarbatori, petreceri, aniversari etc. Aici vorbim despre Carnati proaspeti, Frigarui, Hamburgeri, Mici – toate din carne de pasare, deci cu un continut foarte slab de grasimi.

 

Masa de Paste mai poate fi completata si cu produsele gata preparate de la Fomica?, precum Pastrame sau Carnati ce vor completa masa de sarbatoare rapid.

 

Grupul de firme Safir dispune de propria distributie, livrarea catre parteneri fiind sigura si rapida. Din informațiile transparente despre carnea de pui, din deschiderea catre parteneri și din recomandarile acestora, deriva increderea consumatorilor și comercianților in produsele comercializate sub umbrela Safir: www.safir.ro/ro/carne-de-pui



Poti fi interesat si de