Aurel Simion, proprietarul Avi-Giis, numit secretar de stat in MADR
Miercuri, 18 Decembrie 2019

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Aurel Simion este consilier judetean, a fost director al APIA Valcea si detine, alaturi de Petre Simion, fratele sau, una dintre cele mai vechi firme din indutria carnii: Avi-Giis, specializata in prelucrarea si conservarea carnii. Simion a fost printre primii producatori locali care si-a atestat produsele ca fiind produse traditionale. El se mandreste cu munca sa, fiind prezent la targurile nationale si internationale cu produse precum "carnatii din topor", "carnea la garnita" sau "carnatii cu ambat".
Pentru functia de secretar de stat, pe valceanul Aurel Simion il recomanda pregatirea in sectorul agroalimentar – are un doctorat in prepararea prin afumare a preparatelor, dar si experienta sa antreprenoriala.
Cercetarea Bucharest Center for Economy & Society (CES Bucharest) evidenţiază faptul că &icir...
Zece companii vor reprezenta sectorul flamand de carne de pasăre în Hala 9: ...
"Încă din anul 2023, de când am preluat portofoliul Ministerului Agriculturii, am ven...