Auchan livreaza comenzile intr-o ora, in Bucuresti, prin aplicatia Lola Market

Auchan livreaza comenzile intr-o ora, in Bucuresti, prin aplicatia Lola Market


Retailerul francez Auchan a incheiat un parteneriat cu aplicatia Lola Market pentru livrari intr-o ora in Capitala, peste 14.000 de produse fiind disponibile la comanda prin aceasta platforma.

Potrivit unui comunicat al retailerului, incepand din 20 iunie, bucurestenii pot comanda online produse din magazinele Auchan prin platforma de livrari Lola Market. Oferta retailerului cuprinde, pentru inceput, peste 14.000 de produse alimentare si nealimentare, comenzile urmand a fi livrate in Capitala in maximum o ora de la plasarea comenzii in aplicatia Lola Market sau in intervalul orar dorit de client, in aceeasi zi, intre orele 10:00 - 21:00.

 

Preturile produselor listate in aplicatie sunt cele din magazinele Auchan, iar comenzile nu necesita o valoare minima. Taxa de livrare porneste de la 19,99 lei, produsele comandate fiind livrate prin flota proprie de livratori a platformei Lola Market.

 

Printre avantajele oferite clientilor prin acest nou serviciu se numara si posibilitatea de a beneficia de cumparaturi personalizate. Astfel, prin intermediul aplicatiei Lola Market, disponibila pe smartphone, tableta si web, care poate fi descarcata din Appstore si Google Play, clientii pot discuta in timp real cu persoana care realizeaza cumparaturile in locul lor pentru a rezolva rapid orice modificare in cosul comandat.

 

"Prin acest parteneriat, Auchan face inca un pas in directia extinderii serviciilor de livrare la domiciliu, adaugand optiunea de comanda cu livrare rapida intr-o ora prin aplicatia Lola Market tuturor celorlalte modalitati de livrare existente deja, realizate prin parteneriate cu companii de livrare nationale sau locale si cu Posta Romana, pentru comenzi livrate in aceeasi zi sau in 24-48 de ore", se arata in comunicatul retailerului.

 

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, doua supermarketuri Auchan si o retea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

 

Lola Market (www.LolaMarket.com) ofera un serviciu de calitate in ceea ce priveste achizitia online a produselor alimentare, oferind posibilitatea de a comanda produse la aceleasi preturi din magazine, din multiple supermarketuri, printr-o singura aplicatie. Clientul poate selecta produsele dorite din aplicatie, iar, odata ce comanda este inregistrata, un personal shopper se va ocupa de pregatirea comenzii, iar un livrator va ajunge cu comanda la destinatie intr-o ora sau in intervalul orar stabilit de client.

 

Compania este prezenta in 14 orase din Spania, fiind lider de piata pe segmentul de cumparaturi online de alimente. Lansarea in Bucuresti reprezinta primul pas in planul de extindere internationala a companiei spaniole.

 Poti fi interesat si de