Auchan lanseaza Scan&Go, un serviciu de self-scan pentru clienti

Auchan lanseaza Scan&Go, un serviciu de self-scan pentru clienti


Auchan Romania lanseaza Scan&Go, serviciul prin care clientii isi pot scana singuri produsele folosind telefonul mobil.

"Auchan Retail Romania continua procesul de digitalizare a magazinelor proprii si introduce Scan&Go, un serviciu de self-scan pentru clienti, disponibil prin aplicatia mobila Auchan app", se mentioneaza intr-un comunicat al retailerului.

 

Proiectul debuteaza cu o etapa pilot implementata in hipermarketul Auchan Drumul Taberei, urmand ca, treptat, sa fie disponibil in intreaga retea de hipermarketuri, iar pe termen lung, inclusiv in magazinele de proximitate MyAuchan.

 

Astfel, incepand din aceasta luna, membrii MyCLUB Auchan isi pot folosi propriile smartphone-uri pentru a-si scana singuri orice produs din magazin pe masura ce le adauga in cosul de cumparaturi, reducand astfel considerabil timpul petrecut la casa de marcat.

 

Cu ajutorul aplicatiei Auchan, disponibila gratuit in Google Play si App Store, clientii pot scana codul de bare de pe orice produs din magazin.

 

Prin Scan&Go, clientii pot vedea in timp real valoarea totala a cosului de cumparaturi, ceea ce le permite sa detina un control permanent al costurilor si sa vizualizeze sumarul beneficiilor MyCLUB Auchan acumulate la finalul cumparaturilor.

 

Pentru finalizarea cumparaturilor, clientii care utilizeaza serviciul Scan&Go vor putea achita valoarea produselor la casele rapide, fie in numerar, fie prin card bancar. In curand, compania isi propune si integrarea posibilitatii de a achita cumparaturile direct din aplicatia mobila.

 

"Principalul avantaj oferit de acest serviciu consta in eficientizarea timpului petrecut la cumparaturi, clientii nostri fideli avand acum posibilitatea de a inlocui intregul proces de asezare a produselor pe banda, de scanare a lor de catre un casier si de impachetare, cu o experienta inedita, inovatoare care reinventeaza parcursul de cumparaturi din magazine. Functionalitatea self-scan este intuitiva, sigura si rapida, iar integrarea sa direct in aplicatia Auchan ne permite sa oferim fiecarui client ofertele si serviciile potrivite profilului si preferintelor sale individuale", a declarat Teodor Serban, Director Eficienta si Proiecte in cadrul Auchan Retail Romania.

 

Auchan Romania are in portofoliu 243 de magazine, cuprinzand 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri si 205 magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care 196 in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro. Cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers' Friend si statutul Customers' Friend - Superior Excellence.Poti fi interesat si de