Au inceput inscrierile la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021

S-a dat startul inscrierilor INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania si Sud-Estul Europei, ce se va desfasura in perioada 27 31 octombrie, la ROMEXPO.

Expozitia prezinta cele mai noi tendinte din industria alimentara, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria carnii, dar si domeniului panificatiei, industrializarii legumelor si fructelor, prelucrarii pestelui si laptelui.

 

“Dupa un an de pauza, in care pandemia de Covid-19 a intrerupt seria de evenimente INDAGRA FOOD & CARNEXPO, anuntam cu optimism deschiderea sesiunii de inscrieri la cea mai mare expozitie din Sud-Estul Europei. INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezinta platforma ideala de a intalni parteneri de afaceri,  clientii actuali si potentiali, intr-un cadru de business si intr-un mediu profesionist. Este un restart pe care il asteptam cu nerabdare si ne asumam educarea expozantilor si a vizitatorilor deopotriva pentru participarea la expozitie in spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o editie de succes”, declara Eugen Capra, directorul general ADDOR EVENTS.

 

Toate firmele din domeniu sunt incurajate sa-si creeze strategia de participare la editia din acest an a expozitiei, aceasta reprezentand in continuare cea mai eficace varianta de promovare a produselor si serviciilor din domeniu, intr-un cadru profesionist.

 

Organizatorii s-au aliniat noilor tendinte si pun la dispozitia expozantilor solutii digitale de promovare pe o platforma virtuala, special creata pentru organizarea expozitiilor in conditii optime si eficiente. Platforma virtuala reprezinta componenta de noutate a evenimentului si permite o accesibilitate atat nationala, cat si internationala.

 

Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu ADDOR EVENTS si Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara in perioada 27-31 octombrie 2021, in cadrul centrului expozitional ROMEXPO – Pavilionul B2, precum si platformele exterioare.

 

Pentru a stabili cele mai avantajoase conditii de participare, contacteaza echipa ADDOR EVENTS si rezerva-ti locul printre cei mai mari jucatori din industria alimentara!

 

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, Project Manager - Telefon: 0728.086.130, email: office@industriacarnii.ro

Ana Maria Mihai, Sales Representative - Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin, Sales Representative - Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de