Astăzi începe conferinta Belgian Meat Office

Astăzi începe conferinta Belgian Meat Office


Pentru cea de-a 17-a editie a mesei rotunde organizata de Belgian Meat Office, presa de specialitate este invitata la Gent: un oras surprinzator în inima Europei.

Cu caile sale navigabile caracteristice si traditia culinara bogata, Gent este o locatie perfecta pentru un program interesant despre sectorul carnii belgian. Aceasta intalnire traditionala va incepe cu o vizita a companiei Corma NV, care produce faimoasa sunca Ganda, urmand traditia si mestesugul stravechi flamand si facand referire cu numele sau la locul de origine: Gent. Sunca Ganda este disponibila ca sunca intreaga, dar compania ofera si o gama larga de produse preambalate precum sunca afumata, Carne de Vita Angus si sunca Mangalita. In timpul vizitei, oaspetii vor avea placerea sa o cunoasca pe Liesbet Pluym, care va prezenta Meesterlyck - eticheta de calitate pentru sunca belgiana. Meesterlyck este semnul distinctiv pentru sunca de calitate si sunca uscata din 1992 si este cunoscut pentru autenticitatea, onestitatea si puritatea sa. Eticheta Meesterlyck a devenit un simbol de incredere pentru sunca pura si mai ales gustoasa. Sunca Meesterlyck trebuie sa indeplineasca cele mai stricte cerinte de calitate si este verificata pe tot parcursul procesului de productie.

Urmatorul punct de atractie din programul pregatit de echipa Belgian Meat Office va fi vizita la compania Van Bogaert BV, care este cunoscuta ca fiind specializata in dezosarea si taierea jambonului, cu o infrastructura extrem de moderna. Aceasta va fi o oportunitate buna pentru o dezbatere alaturi de Michael Gore, directorul general FEBEV, intrebandu-se daca „Mai exista muzica in Carne?”

Cea de-a 17-a editie a intalnirii organizata de Belgian Meat Office este asteptata sa fie un succes prin prisma informatiilor impartasite de specialistii invitati, precum si prin promovarea produselor din carne de calitate belgiana.



Poti fi interesat si de