Aqua D&P Technologies este partener al CARNEXPO Grill 2021

Aqua D&P Technologies, principalul furnizor de statii de epurare si incineratoare, precum si de alte solutii la cheie si echipamente de protectia mediului, participa si anul acesta la CARNEXPO Grill, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

“Un inceput promitator pentru un eveniment cu potential. Am fost incantati de nivelul de organizare si de calibrul participantilor. Orice oportunitate de networking este binevenita in business, dar CARNEXPO Grill ne-a oferit un context ideal: locatie superba, program dinamic si participanti veniti din toata tara”, a declarat Paul-Mihai Chezan, Project Manager Aqua D&P Technologies, la finalul editiei de anul trecut a evenimentului.

 

In cadrul CARNEXPO Grill, Aqua D&P Technologies promoveaza biopreparatele Microcat (www.microcat.ro), brand pe care compania il reprezinta in Europa de Est. Microcat ofera solutia eficienta, inginereasca, garantata, cu baza stiintifica pentru rezolvarea unor probleme cu care industria carnii se confrunta in mod constant - Colmatarea canalizarilor cu grasimi, Statii de epurare nefunctionale, Mirosuri neplacute.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de