Aplicatia gratuita care iti face meniul, lista de cumparaturi si iti ofera idei pentru plating

Aplicatia gratuita care iti face meniul, lista de cumparaturi si iti ofera idei pentru plating


Daca nici tu nu stii ce sa mai gatesti, cu ingredientele pe care le ai in frigider, o noua aplicatie prietenoasa si complet gratuita vine in sprijinul tau. myCHEF GPT, o aplicatie lansata de un IT-ist din Cluj-Napoca si de echipa sa, te ajuta sa iti gasesti inspiratia cand vine vorba de gatit si, mai mult decat atat, te ajuta sa ecomisesti timp si bani SMART.

Stim cu totii sentimentul acela descumpanitor cand deschidem frigiderul si nu stim cum sa combinam ingredientele si cum sa pregatim o masa gustoasa si variata, cu ce avem la indemana. Iar atunci cand cautam inspiratie pe diverse site-uri de profil, suntem asaltati de pop-up-uri, reclame.

 

Acum, asistentul virtual myChef iti pune la dispozitie inteligenta artificiala, chiar la tine in bucatarie. Sub sloganul “Economiseste timp si bani SMART!”, aplicatia a fost deja premiata la ClujStartups, Nestlé si MakeItOradea.

 

“Anul trecut, am lansat vaianta beta, care e accesibila pe https://myCHEF.ai, versiunea rudimentara a aplicatiei. Un MVP pentru a testa audienta si aproach-ul nostru. MVP-up e simplu, e un tinder, dar pentru retete. Ea iti ofera o reteta aleatorie pe care o poti schimba usor: apesi pe alta reteta si primesti una noua. Repeti pana gasesti ceva care ti se potriveste sau ingredientul care ti-a facut cu ochiul. Anul acesta am inceput sa lucram la aplicatia finala, care va fi mobila disponibila pe android si apoi pe iOS”, spune Cristian N Nicorici, fondatorul myCHEF.

 

Prototipul poate fi vizualizat pe acest link. Principiul ramane acelasi: myCHEF iti ofera inspiratie, tu nu mai esti nevoit sa cauti idei pentru masa ta. Pe langa interfata prietenoasa, aplicatia foloseste inteligenta artificiala, astfel incat sa iti propuna retete gustoase, pe placul tau.

 

Pentru ca tehnologia generativa s-a dezvoltat mult, echipa care a dezvoltat MyCHEF si-a folosit cunostintele sa creeze un GPT pe OpenAI. El poate fi accesat folosind acest link.  Utilizatorul are la indemana o multime de noi posibilitati care sa il ajute in a-si crea meniul perfect:

 

- Poti sa incarci o imagine cu ingrediente si aplicatia iti sugereaza cinci idei de retete

- Daca scrii ingredientele in chat, aplicatia iti sugereaza idei de retete

- Aplicatia iti ofera detalii importante pentru reusita unei retete, inclusiv ustensilele necesare

- myCHEF iti poate genera meniul pentru o saptamana, impreuna cu lista de cumparaturi

- Aplicatia poate citi in orice limba. Daca esti in vacanta si ai un meniu intr-o limba necunoscuta, ii poti face o fotografie si aplicatia iti explica

- myCHEF iti ofera inclusiv idei de plating

 

Aplicatia mobila va fi lansata in acest an si va fi gratuita.



Poti fi interesat si de