Aplicatia Profi a ajuns la un milion de utilizatori

Aplicatia Profi a ajuns la un milion de utilizatori


Stiti care este produsul cu poate cea mai rapida crestere din retailul alimentar? Aplicatia Profi. Inaugurata oficial si cat se poate de serios pe 1 aprilie, aceasta a ajuns sa numere in momentul de fata peste un milion de conturi de utilizator.

“Am lansat aplicatia Profi din dorinta de a fi cu un pas mai aproape de clientii nostri, de a le intelege nevoile si de a le oferi servicii si produse de calitate intr-un mod constant si digitalizat,” a declarat Gabriela Sirbu, director digital marketing Profi. “Pentru toata increderea, sustinerea si incurajarile primite multumim din suflet in egala masura echipei de proiect, partenerilor si nu in ultimul rand clientilor Profi”.

 

Noutatea experientei de cumparare in ton cu cele mai moderne tendinte din retailul modern sta la baza acestui succes. Aplicatia atrage atat prin usurinta de utilizare si gama foarte larga de oferte. Orice utilizator al aplicatiei poate ca, de oriunde s-ar gasi, sa afle care sunt si sa isi aleaga ofertele din magazinul sau preferat. Aceste oferte sunt diferite de cupoanele din revista Profi.  Promotiile si ofertele, alaturi de bonusurile primite automat la accesarea aplicatiei, reprezinta sanse pe care reteaua le pune la dispozitia clientilor sai pentru a le proteja pe cat posibil puterea de cumparare serios afectata de pandemie si de efectele pe care razboiului din Ucraina le are asupra economiei.

 

Unul dintre ingredientele succesului aplicatiei s-a dovedit faptul ca atunci cand cine o utilizateaza ei doreste sa revada ce a cumparat in timp sau sa-si verifice cheltuielile la Profi, bonurile sale digitale il asteapta aici ordonat, gata sa ii raspunda clar la intrebarile de acest gen.

 

O noutate remarcata de clienti este jocului pe care il contine, o premiera in randul aplicatiilor din retailul alimentar autohton, primita cu apreciere atat de clientii Profi, cat si de furnizorii care prin participarea la proiect beneficiaza de un plus de vizibilitate pentru brandurile lor.

 

Cu aproape 16.000 de magazine integrate si partener functionand in intreaga tara si cu aproape 27.000 de angajati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si cel mai mare angajator privat din Romania.Poti fi interesat si de