Anuga Meat: Peste 1.000 de expozanti din 50 de tari in trei sali

Anuga Meat: Peste 1.000 de expozanti din 50 de tari in trei sali


Anuga Meat reuneste specialistii din industria internationala a carnii, in perioada 5 - 9 octombrie 2019, la Köln. Cu peste 1.000 de expozanti din 50 de tari, este cea mai mare expozitie comerciala dedicata carnii si produselor din carne.

Pentru a raspunde cerintelor consumatorilor pentru o dieta mai sanatoasa, mai multe produse regionale, durabilitate si imbunatatirea bunastarii animalelor, pe langa carne si mezeluri, Anuga se va concentra si in acest an pe alternative la carne, precum produse vegane, vegetariene si de substitutie care contin proteine.

 

Printre expozantii de top din acest an se afla Agrosuper, Bell, Beretta, BRF, Citterio, CPF, Danish Crown, Dawn Meat, ElPozo, Farmers Food, Gierlinger, Groupe Bigard, Heidemark, Inalca, JBS, Klümper, Kramer, LDC, MHP, NH Foods, Pini, Plukon, Rovagnati, Seara, Smithfiled, Sprehe, Tönnies, Tyson Foods, VanDrie, Vion, Westfleisch, Wiesenhof and Wiltmann. De asemenea, vor participa grupuri  importante din Belgia, Franta, Marea Britanie, Italia, Olanda si Spania. Mai mult, continentul sud-american va fi reprezentat si de Argentina, Brazilia, Paraguay si Uruguay.

 

Ele reprezinta intregul spectru de productie de carne in diferitele lor etape de prelucrare: de la produse din carne proaspata, la preparate din carne si convenience, pana la carnati, produse din sunca fine si specialitati regionale. La Anuga vor fi prezenti si furnizori de „carne in vitro? sau „clean meat?, precum Moving Mountains.

 

Pentru a oferi vizitatorilor o orientare mai buna, Anuga Meat va fi impartita in trei sali: Hall 5.2 - mezeluri, Hall 6 - carne rosie, Hall 9 – carne de pasare si carne rosie.

 

O mare varietate de produse noi din carne vor fi prezentate la Anuga Meat. Pe lista se afla delicatese precum salamul din carne de mistret sau cerb, sunca tartufo, specialitati din carne de vita maturata, pana la carnati vegani si carne cu mixuri de condimente regionale. Start-up-urile se concentreaza pe produse inovatoare, bazate pe ingrediente vegetale si insecte.

 

In 2019, Anuga sarbatoreste 100 de ani - un semn remarcabil al sprijinului sau oferit industriei alimentare pe termen lung. In 2003, a fost implementat conceptul Anuga „10 expozitii sub un acoperis”. Astazi, cu 7.405 de expozanti si aproximativ 165.000 de vizitatori, Anuga a devenit cel mai important targ de produse alimentare si bauturi.

 



Poti fi interesat si de