Anuga 2019, un punct de interes important pentru industria alimentara

Anuga 2019, un punct de interes important pentru industria alimentara


Aproximativ 7.500 de expozanti din peste 100 de tari vor merge la Köln, in perioada 5 – 9 octombrie pentru editia Anuga din acest an. Ca atare, cel mai mare targ din lume pentru produse alimentare si bauturi va depasi numarul record de expozanti inregistrat in 2017. Peste 165.000 de vizitatori din 190 de tari sunt asteptati sa participe la targ.

90% dintre expozanti si aproximativ 80% dintre vizitatorii comerciali provin din strainatate.

 

In an aniversar, la 100 de ani de la prima editie, Anuga prezinta un mix special intre trecut, tendinte, inspiratii, impulsuri noi si teme orientate spre viitor. Noul Boulevard of Inspiration este unul dintre cele mai importante. Acest lucru ofera vizitatorilor comerciali o putere inovatoare concentrata, impartita in regiuni si teme si inglobata in trei evenimente speciale interesante, Anuga Trend Zone, spectacolul Anuga taste Innovation si noua zona de evenimente, Anuga Horizon 2050. Bulevardul Inspiratiei este astfel primul punct de contact pentru vizitatori, care sunt interesati de produsele inovatoare ale expozantilor, de ultimele tendinte de piata si de consum pentru anul viitor si scenarii de dezvoltare viitoare ale industriei alimentare si a bauturilor.

 

Si in 2019, conceptul de succes al Anuga va asigura o imagine de ansamblu a industriei alimentare, impartit pe zone tematice.

 

Anuga Fine Food - expozitia comerciala pentru delicatese, produse gastronomice si mancare de baza

Cea mai mare dintre expozitiile comerciale Anuga reuneste o oferta cuprinzatoare si diversificata de pe tot globul. Numeroase tari participa cu pavilioane nationale si isi prezinta specialitatile regionale. De asemenea, nu vor lipsi alimentele functionale si produsele halal, iar in cadrul Anuga Halal Market vor fi prezentate tendintele legate de aceste produse.

 

Anuga Frozen Food - targul dedicat alimentelor congelate

Segmentul de produse alimentare congelate este unul dintre cei mai importanti trendsetter-i in comert. In aproape niciun alt segment, producatorii nu au atat de mult succes in prezentarea de noi produse si solutii imbunatatite continuu, care sunt mai convenabile pentru consumatori.

 

Anuga Meat - expozitia comerciala pentru carne si preparate din carne

Cuprinzand mezelurile, carnea rosie si carnea de pasare, cea mai mare platforma de afaceri din lume pentru piata carnii ofera cumparatorilor comerciali o orientare excelenta. Alternativele din ce in ce mai importante din punct de vedere al carnii isi gasesc aici platforma potrivita de prezentare.

 

Anuga Organic

Anuga Organic prezinta o gama larga de produse ecologice din Germania si din strainatate, cu un accent clar pe export.

 

Conceptele culinare Anuga

Piata serviciilor de ospitalitate si servicii alimentare este in continua crestere si ofera, de asemenea, comertului impulsuri noi. Anuga Culinary Concepts ofera spatiu pentru idei, inovatii si networking si va fi punctul de plecare pentru bucatarii prezenti la Anuga, care vor participa la competitii de tinere talente, precum „Cheful anului” si „Patiserul anului”.

 

Sub motto-ul „Ieri. Astazi. Maine. Inovatii in industria alimentara - 100 de ani de Anugaˮ, Asociatia Germana a Retailerilor (BVLH), Federatia Germana a Industriilor Alimentare si a Bauturilor (BVE) si Koelnmesse isi asteapta vizitatorii din toate colturile lumii cu cele mai interesante evenimente.

 Poti fi interesat si de

Grill Show la Casa Angus

Carnexpo Grill TV este aventura culinara a 4 specialisti pasionati de gastronomie si de intreaga ...