Antonio Passarelli, mesaj de incurajare: Industria carnii ramane in picioare
Luni, 23 Martie 2020

Luni, 23 Martie 2020
Cheful ne indeamna sa ramanem calmi si sa nu cumparam cantitati mari de alimente, intrucat industria alimentara din Romania poate asigura hrana pentru toti.
“In aceasta perioada, industria carnii lucreaza si pentru noi. Este una dintre activitatile esentiale care raman in picioare si va ramane, asa ca nu exagerati cu cumparaturile, sa va faceti stocuri de alimente. Si sper ca datorita inteligentei noastre, pentru ca vom ramane acasa, vom fi cuminti si vom observa si respecta regulile, sa se termine cat se poate de repede. Sper sa se poata tine evenimentul CARNEXPO GRILL pe 4 si 5 iunie, la Theodora Golf. Am toata increderea ca va trece tot si va fi bine. Acum, toti suntem un pic abatuti, dar sunt sigur ca va fi ok, si va astept cu o alta fata, cu mai mult chef. Vreau sa iesim din situatia asta, asa ca singurul lucru pe care il putem face este sa stam cuminti si sa gatim acasa, cu carne de vita, de porc, dar carnea trebuie apreciata si gustata cu moderatie”.
Chef Antonio Passarelli face parte din comisia care va juriza produsele din carne intrate in concursul BEST GRILL, cea mai importanta competitie de gratare din sud-estul Europei. Concursul va avea loc in cadrul evenimentului CARNEXPO GRILL, organizat pe 4 si 5 iunie la complexul exclusivist Theodora Golf, de langa Alba Iulia.
Lansarea in Bucuresti va avea loc la sfarsitul lunii mai. In total, Wolt va fi prezent in 35 de o...
Potrivit sursei citate, evolutia pozitiva din 2024 reflecta atat succesul inovatiilor aduse in me...
Este primul restaurant Popeyes care se deschide in Bucuresti in ultima perioada dupa ce brandul s...