Alfredo Seafood participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021

Alfredo Seafood participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021


Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante marci locale, sub a carei denumire sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare, participa si in 2021 la INDAGRA FOOD & CARNEXPO, cea mai mare expozitie de produse alimentare din Europa de Sud-Est.

„Ne bucuram sa fim din nou prezenti la Carnexpo, dupa un an de pauza, cauzat de pandemie. Acest eveniment este o ocazie extraordinara de promovare pentru producatorii, importatorii, procesatorii si distribuitorii din industria carnii si un moment oportun de a lua pulsul pietei, de a te intalni cu clienti, parteneri si alti jucatori din industrie. Ne-a lipsit Carnexpo si posibilitatea de-a vedea, la fata locului, care sunt noutatile, tendintele si, mai ales in aceasta perioada, provocarile cu care se confrunta oamenii care activeaza in acelasi domeniu ca noi. De asemenea, Carnexpo ne ofera o viziune de ansamblu asupra pietei europene”, arata Mihai Cristian Darmanescu, fondator al Alfredo Seafood si director general al Bistromar la Timona*.

 

La editia din 2021, Alfredo Seafood va avea un stand unde va expune, asa cum a obisnuit in anii anterior, o vitrina spectaculoasa cu peste proaspat, pe gheata. Printre gamele de produse Alfredo Seafood, pe care vizitatorii le vor putea vedea la Carnexpo, se afla pestele salbatic si de acvacultura, pestele proaspat ambalat in vid prin tehnologia SKIN, peste congelat etc.

 

O noutate pe care o aduce Alfredo Seafood anul acesta sunt ambalajele gamelor de peste congelat, proaspat si a tuturor produselor ambalate prin tehnologia SKIN, care sunt 100% reciclabile.

 

„Suntem in plin proces de inlocuire a tuturor ambalajelor, pentru ca ne dorim ca pana in vara lui 2022, toate produsele Alfredo Seafood sa fie pastrate doar in pungi, cutii sau tavi biodegradabile. Cred ca este foarte important sa acordam mai mult atentie protejarii mediului si productiei sustenabile, daca ne dorim sa le oferim un viitor copiilor nostri!”, a mai punctat fondatorul Alfredo Seafood.

 

De asemenea, la standul Alfredo Seafood din incinta ROMEXPO, vor fi promovate si serviciile Frigonet Logistics*, divizia infiintata recenet si dedicata logisticii si transportului national al produselor congelate si refrigerate.

 

*Frigonet Logistics este parte a companiei „Bistromar la Timona”, detinuta de catre familia Darmanescu, care este constituita din trei divizii de business: Frigonet Logistics, dedicata serviciilor de logistica si transport national al produselor congelate si refrigerate; Alfredo Seafood, divizia de procesare si distributie a pestelui si fructelor de mare; BistroMar, restaurant-pescarie, situat in zona Floreasca, din Bucuresti.Poti fi interesat si de