Albu, LAPAR: Noua generatie de consumatori este din ce in ce mai educata

Albu, LAPAR: Noua generatie de consumatori este din ce in ce mai educata


Urmatoarea generatie de consumatori este din ce in ce mai educata, iar noi trebuie sa raspundem acestor provocari, a declarat, marti, presedinte interimar al Ligii Asociatilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Gheorghe Albu, la un forum de specialitate.

"Tinerii au nevoie sa-si faca un viitor. Ei trebuie sa aiba incredere ca si in agricultura poate sa-si construiasca un viitor. Eu am un moto: 'Daca ar fi sa ma mai nasc o data, tot agricultor m-as face'. In aceasta frumoasa meserie m-am realizat din punct de vedere profesional, urmand toate etapele. Sunt fermier in Romania, m-am nascut fermier si, cand o fi sa fie, vreau sa plec tot din aceasta meserie. Indreptati-va catre agricultura, pentru ca acolo este un loc in care va puteti realiza si profesional, dar si familial! Toata familia noastra lucreaza in agricultura, cot la cot. O alta tema abordata la Bruxelles este legata de urmatoarea generatie de consumatori, care este din ce in ce mai educata, iar noi trebuie sa raspundem acestor provocari. Marea majoritate a fermierilor din Romania ce fac parte din LAPAR sunt proprietari de terenuri", a spus Albu.

 

Partenerii Forum for The Future of Agriculture (FFA), in colaborare cu Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), au organizat, marti, o conferinta regionala privind viitorul agriculturii.

 

Dezbaterea de la Bucuresti se concentreaza asupra unor subiecte de interes pentru detinatorii de terenuri, fermieri, ecologisti si factori de decizie politica.Poti fi interesat si de