Agricover are o noua identitate vizuala


Agricover, liderul pietei de agribusiness din Romania, a finalizat un amplu proces de rebranding desfasurat anul acesta. Rebrandingul a fost generat de nevoia de aliniere a brandului Agricover la stadiului actual de dezvoltare a afacerii.

„Agricover trece la o noua etapa de dezvoltare si transformare a modelului de business pentru a sustine in continuare dezvoltarea afacerilor fermierilor si prosperitatea acestora. Din aceasta perspectiva, vom continua sa fim inovatori in finantarea fermierilor si in distributia de tehnologii agricole insa vom adauga ofertei noastre si servicii de agricultura digitala. Acestea vor fi oferite prin intermediul unei platforme specializate care sa vina in intampinarea nevoilor in transformare ale fermierilor in drumul lor catre agricultura sustenabila.” a afirmat Liviu Dobre, director general Agricover Holding.

 

Proiectul de rebranding a inceput cu formularea actualizata a viziunii si a vizat atat definirea stategiei de comunicare aliniata strategiei de business, cat si consolidarea culturii organizationale si, evident, dezvoltarea unor noi elemente de identitate vizuala si verbale care sa sustina atingerea obiectivelor. Agricover a avut o crestere constanta pe parcursul celor peste 20 de ani, avand la baza un model de afaceri dinamic care s-a redefinit pentru a sustine misiunea de pionier si dezvoltator de agribusiness in mod inovator, creator de progres si prosperitate la scara sociala.

 

Agricover. The next generation in agribusiness

Agricover este un grup de companii performant in agribusiness-ul european, un generator de solutii inovatoare care transforma afacerile si viata fermierilor pe termen lung. Noua identitate de brand defineste pozitia liderului vizionar si inovativ in agribusiness care agrega solutii si tehnologii de ultima ora pentru a crea progres si a sustine dezvoltarea de comunitati puternice de fermieri performanti.

 

Agricultura este factor de progres, iar Agricover si-a asumat un rol activ in cresterea performantelor fermierilor prin construirea mediului propice dezvoltarii unei agriculturi sustenabile. Astfel, Agricover contribuie direct la cresterea performantei agriculturii romanesti si devine promotorul agriculturii digitale. Una dintre prioritatile companiei o reprezinta pregatirea unei noi generatii de tineri lideri fermieri care sa asigure transformarea agriculturii romanesti.

 

Despre Agricover

Inca de la infiintare, Grupul Agricover si-a propus sa deserveasca fermierii romani si sa le ofere solutii inovatoare, adaptate nevoilor lor, astfel incat acestia sa isi poata consolida in mod sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante si la solutii de finantare adaptate specificului sectorului agricol.

 

Agricover Holding S.A. reuneste Agricover S.A. (specializata in distributia de tehnologii agricole), Agricover Credit IFN S.A. (institutia financiara nebancara specializata in finantarea fermierilor) si Agricover Technology S.R.L. (prin care Grupul ofera fermierilor acces la cele mai noi inovatii in agricultura mondiala si, practic, le faciliteza acestora o transformare a modului in care isi desfasoara activitatea prin intermediul accesarii tehnologiilor digitale).Poti fi interesat si de