Adrian Ariciu, CEO METRO: Ne bucuram sa fim partenerul principal al CARNEXPO Grill 2021

Adrian Ariciu, CEO METRO: Ne bucuram sa fim partenerul principal al CARNEXPO Grill 2021


METRO Cash&Carry, suporter al afacerilor independente din Romania, este anul acesta principalul partener al CARNEXPO Grill - cel mai important eveniment din industria gastronomica, prin furnizarea produselor si ingredientelor pentru Chefii care vor sustine show-uri culinare.

Cu o gama variata de peste si carne, dar si cu solutia METRO Chef, marca proprie special dezvoltata pentru specialistii din industria ospitalitatii, METRO vine in intampinarea nevoilor clientilor sai profesionisti din industria HoReCa, cautand in mod constant sa gaseasca solutiile optime pentru succesul afacerilor lor.

 

CARNEXPO Grill are loc intre 10 si 11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia si aduce laolalta specialisti din sectorul agroalimentar, furnizori si antreprenori HoReCa, care isi concentreaza experienta si know-how-ul pentru a gasi solutii inovatoare de dezvoltare a pietei autohtone, grav afectata de criza pandemica.

 

„Ne bucura foarte mult ca METRO reuseste anul acesta sa fie partener principal al profesionistilor din domeniul carnii si din HoReCa, al acestui nou format de eveniment de top care elimina barierele formale, la care vor fi invitate echipele nationale de bucatari ale Romaniei, specialisti din sectorul de carne si preparate din carne, reprezentanti de seama din segmentul HoReCa si retail, din tara dar si din strainatate. Atat produsele, cat si solutiile complete pe care o sa le punem la indemana participantilor la eveniment se vor ridica la cele mai inalte standarde. Asa cum am obisnuit deja clientii fideli, vom veni cu varietatea de produse METRO Chef prin care am reusit sa legam o colaborare durabila cu partenerii nostri. In special, datorita calitatii ofertei noastre de produse care respecta cele mai stricte standarde HACCP ce este deja un reper pentru specialistii din industria ospitalitatii, oferind solutii complete, potrivite oricarui tip de meniu”, a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO Cash&Carry Romania.

 

Solutii pentru industria HoReCa

La editia din acest an, METRO este principalul furnizor de ingrediente pentru chefii care vor sustine show-uri culinare la CARNEXPO Grill, punand la dispozitia participantilor solutii complete pentru preparatele pe care le vor gati: peste proaspat si congelat, carne din propria unitate de productie, dar si o varietate de produse METRO Chef, marca proprie dezvoltata special pentru specialistii din industria ospitalitatii.

 

Astfel, METRO este unicul furnizor de peste si fructe de mare al evenimentului, oferind o gama variata de peste proaspat si congelat, pescuit si de captura, romanesc sau cu origine internationala.

 

De la clasicul crap, pastrav sau somon, pana la ton proaspat sau creveti, caracatita, calamar si scoici, oferta METRO ofera solutii complete si potrivite pentru orice tip de meniu, fie el traditional romanesc sau international, cu specific mediteranean sau de inspiratie asiatica.

 

METRO va fi prezent la eveniment cu o zona de expozitie proprie, unde participantii la eveniment vor putea descoperi gama METRO Chef, marca proprie ce intruneste peste 700 de produse, special concepute pentru a intampina cele mai exigente cerinte ale bucatarilor profesionisti, de fructe de mare si carne la lactate si mezeluri, pana la fructe si legume proaspete sau congelate dar si condimente sau deserturi gata pentru a fi servite.

 

Produsele sunt disponibile in diferite variante de gramaj si de ambalaj, optimizate pentru a reduce pierderile si a eficientiza costurile oricarui restaurant. Calitatea produselor raspunde celor mai inalte exigente ale expertilor din domeniu, fiind asigurata prin testarea permanenta in centrul culinar GastronoMETRO si adaptarea constanta, in functie de feedbackul clientilor METRO.

 

Participantii vor descoperi o gama variata de peste, fructe de mare, METROU fiind prezent la eveniment cu cele mai reprezentative articole din cele peste 200 de specii din sortiment. Va exista si un spatiu dedicat, unde vor fi sustinute demonstratii gastronomice de catre echipa de specialisti GastronoMETRO, impreuna cu clienti METRO specializati pe gastronomie asiatica pe baza de peste, precum si o zona de degustare vinuri spumante si sampanie marca proprie METRO.

 

In plus, vor fi prezentate si degustate si produse pentru gratar din carne rosie, prelucrate in unitatea proprie de productie din Stefanesti, Ilfov, dupa retete consacrate si apreciate de clientii METRO, de la bine-cunoscutii mici Bucur, preparati dupa reteta originala, pana la diferite tipuri de carnati proaspeti, dar si carne de porc gata portionata.

 

Parteneriatul cu Carnexpo Grill demonstreaza preocuparea echipei METRO de a fi un reper pentru partenerii sai, un punct de sprijin chiar si in perioade marcate de provocari, furnizand atat o varietate bogata de produse si servicii de calitate, dar si solutii complete HoReCa, informand cu articole si ghiduri utile, documentate temeinic si sustinute de specialisti din mai multe domenii.Poti fi interesat si de