Abatoarele romanesti pot sa exporte carne de porc in Japonia
Vineri, 17 Aprilie 2015
Vineri, 17 Aprilie 2015
Ambasada Romaniei la Tokio a transmis catre ANSVSA o informare oficiala din partea autoritatii competente din Japonia, prin care se certifica faptul ca procedurile din abatoarele din Romania indeplinesc criteriile necesare pentru exportul de carne de porc, informeaza ANSVSA.Aceasta
este una dintre formalitatile necesare pentru realizarea exportului de carne de porc pe piata japoneza, export solicitat de partea romana in anul 2013.
In perioada 23 27 martie a acestui an, reprezentanti ai ANSVSA au insotit o delegatie de specialisti din Japonia, aflati intr-o vizita de lucru in Romania, cu scopul de a evalua standardele si reglementarile sanitare veterinare din tara noastra, in vederea demararii exportului de carne de porc pe piata nipona.
In cadrul acestei misiuni, specialistii japonezi au vizitat o ferma de porci, o unitate de abatorizare, un Post de Inspectie la Frontiera si Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala, institut national de referinta.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...