ARC saluta decizia MADR privind clasificarea fermelor de porci
Vineri, 25 Octombrie 2019

Vineri, 25 Octombrie 2019
„Consideram ca interventia prompta a domnului Ministru Petre Daea, in urma solicitarilor procesatorilor de carne, a facut posibila stoparea pentru moment a deciziei de a include in totalitate teritoriului Romaniei in Partea a-III-a a Deciziei (UE) 2014/709, ceea ce ar contribui la efecte dezastroase asupra industriei de procesare a carnii si nu numai. Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca vor urma si alte masuri menite sa contribuie la limitarea si ulterior stoparea circulatiei virusului pestei porcine africane, astfel incat sa ne putem continua activitatea in conditii de normalitate”, se arata in comunicat.
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...