ANSVSA permite infiintarea de puncte de sacrificare a mieilor in ferme

ANSVSA permite infiintarea de puncte de sacrificare a mieilor in ferme


Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, anunta ca Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va permite autorizarea sanitar-veterinara a punctelor de sacrificare ovine si la nivelul fermelor detinute de persoane fizice, in baza atestatului de producator si a carnetului de comercializare.

“Salut decizia ANSVSA de a permite autorizarea sanitar- veterinara a punctelor de sacrificare ovine si la nivelul fermelor detinute de persoane fizice, in baza atestatului de producator si a carnetului de comercializare. Cand vremurile sunt complicate, este important sa simplificam accesul fermierilor la piata de desfacere si sa oferim consumatorilor cat mai multe posibilitati pentru a alege produsele obtinute pe plan local. Raman in dialog permanent cu crescatorii de animale si voi continua demersurile pe langa toate institutiile cu care colaboram pentru identificarea celor mai bune solutii pentru sprijinirea fermierilor romani”, a transmis ministrul intr-o postare pe Facebook.



Poti fi interesat si de