ANPC are un nou sef. Cine conduce acum Protectia Consumatorilor

ANPC are un nou sef. Cine conduce acum Protectia Consumatorilor


Premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pe Miron-Horia Constantinescu, care pana acum a fost seful Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) Constanta, cunoscut pentru actiunile sale zgomotoase si televizate, in localurile de pe Litoral.

Dancila l-a dat jos de la sefia ANPC pe Marius Pirvu si l-a numit pe Constantinescu, la cererea ministrului Economiei, Niculae Badalau.

 

Ca sef al OPC Constanta, Horia Constantinescu s-a remarcat prin controale televizate si zgomotoase, la diverse restaurante de pe Litoral, scrie presa centrala.

 

“Am convingerea ca facem ANPC o autoritate asa cum am aratat la Constanta ca se poate. Deseori, in cadrul actiunilor de control fermitatea a fost confundata cu agresivitatea!”, a declarat Horia Constantinescu.

 

In urma cu doua saptamani, Marius Pirvu, si-a pierdut rabdarea in timpul unei conferinte de presa si a inceput sa se certe cu jurnalistii care-i adresau intrebari.Poti fi interesat si de