ANBCT organizeaza Campionatul National de Cofetarie la CARNEXPO Grill 2022

ANBCT organizeaza Campionatul National de Cofetarie la CARNEXPO Grill 2022


Editia din acest an a CARNEXPO Grill va avea integrate o serie de competitii marca ANBCT, iar una dintre ele este Campionatul National de Cofetarie by Flavian Dobre.

Aceasta se va desfasura in data de 6 mai, în spațiul special amenajat de la Phoenicia Blue View, Olimp. Concursul are ca scop atragerea cat mai multor cofetari intr-o competitie profesionala, care sa formeze baza participarii la eventualele concursuri nationale si internationale. Totodata, strategia este largirea bazei de cunoastere si a schimbului de experienta si impresii, de perfectionare continua si de indentificare a valorilor culinare romanesti.

 

Competitia se va desfasura in decursul a 3  ore si 10 minute, timp in care fiecare echipa va trebui sa monteze pe masa piesa centrala, apoi sa produca tort in 3 straturi diferite si 3 texturi diferite, 6 monoportii identice cu 3 straturi diferite si 2 texturi diferite.

 

Campionatul National de Cofetarie By Flavian Dobre se va desfasura in urma inscrierii echipelor in formularul de inscrire, disponibil aici.

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.



Poti fi interesat si de