ALL 4 MEAT prezinta cel mai nou ambalaj din portofoliu, filmul termoformabil pe baza de hartie

ALL 4 MEAT prezinta cel mai nou ambalaj din portofoliu, filmul termoformabil pe baza de hartie


La ALL 4 MEAT, ne preocupam continuu si promovam cele mai noi tehnici pentru a adapta diverse forme si materiale de ambalare, in functie de cerintele tale. In acest sens, pentru a oferi beneficiile ambalajului de hartie ne imbogatim parteneriatele constant.

Combinatia dintre hartie si folii polimerice a generat un concept complet nou de ambalare pentru produsele alimentare proaspete. Impreuna cu Sacchital Group aducem cel mai nou ambalaj din portofoliu, filmul termoformabil pe baza de hartie. Forma PAPER asigura sudarea optima, pastrarea prospetimii si a gustului produselor. Este reciclabil conform Protocolului Aticelca si are certificat FSC®.

 

„Este foarte asemanator cu un ambalaj de la bacania locala, ceea ce ajuta la crearea unei conexiuni personale cu consumatorii”, - Deanna, reprezentant VOLPI (producator care utilizeaza Forma PAPER).

 

Ce este special la hartie?

La prima vedere poate ti se pare superficial, insa doar atingerea unui produs face ca vanzarile acestuia sa creasca semnificativ. Studiile au constatat ca participantii au apreciat senzatia hartiei ca fiind mai placuta decat plasticul si aluminiul, chiar si catifeaua.

In acest sens, eforturile tale ca producator de a asigura un ambalaj placut, usor de folosit pe langa aspectele practice de conservare si transport devin esentiale in ecuatia de productie.

 

paper2_1

 

Mai mult decat utilaje

Aceste personalizari se numara printre valorile adaugate cheie ale succesului parteneriatului ALL 4 MEAT si Sacchital Group, sprijinindu-va pas cu pas in conceperea, proiectarea si implementarea noii tale solutii de ambalare.

 

www.all4meat.ro

image001_1



Poti fi interesat si de