AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu organizeaza ateliere de gatit pentru intreaga familie

AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu organizeaza ateliere de gatit pentru intreaga familie


Toamna aceasta, AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu lanseaza un parteneriat prin care doresc sa transforme gatitul acasa intr-o activitate placuta la care sa participe toti membrii familiei. In cadrul acestui proiect, AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu vor organiza o serie de ateliere tematice de gatit in Bucuresti, in cadrul carora parintii si copiii invitati vor invata sa prepare retete delicioase si sanatoase, bucurandu-se de timpul petrecut impreuna.

Gatitul in familiile din Romania
Conform studiului„Cum se raporteaza romanii la gatit”, derulat de AGRICOLA si iVox in luna iunie, 9 din 10 romani considera ca mancarea gatita acasa este mai sanatoasa. Cu toate aceastea, gatitul ramane o sarcina de care se ocupa preponderent femeile - 25% dintre femeile chestionate in studiu au afirmat ca se ocupa de gatit zilnic, fata de doar 18% dintre barbati. De asemenea, aproape 95% dintre romani sunt de parere ca este benefic pentru copii sa fie implicati in activatile legate de prepararea mesei, indiferent daca sunt fete sau baieti.

 

In acest context, AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu isi propun sa aduca in bucatarie intreaga familie, demonstrand astfel ca gatitul poate fi o activitate accesibila, rapida si placuta pentru toata lumea.

 

„Ideea acestui proiect si parteneriatul cu Chef Cezar Munteanu vin ca o continuare fireasca a noii campanii de imagine lansate de Agricola in acest an, dedicata bucatarilor «de acasa», precum si a tuturor demersurilor noastre prin care incurajam gatitul in bucatarie. Prin intermediul acestor ateliere, vrem sa aratam ca toti membrii unei familii se pot implica in activitatile din bucatarie, de la mic la mare, astfel incat gatitul sa devina o activitate incluziva, benefica atat pentru sanatate, cat si pentru dezvoltarea relatiilor dintre parinti si copii. Cu ajutorul produselor obtinute in companiile noastre: Agricola Salbac, Avicola Lumina si Europrod, Chef Cezar Munteanu va transforma atelierele sale de gatit in adevarate sesiuni de inspiratie pentru participanti”, a precizat Cristian Calin, Managerul de Relatii Publice si Comunicare al Grupului AGRICOLA.

 

Ateliere tematice de gatit
In lunile septembrie, octombrie si noiembrie, AGRICOLA si Chef Cezar Munteanu vor organiza patru ateliere tematice de gatit in Bucuresti. Fiecare atelier va urmari o tema de lucru specifica si va avea ca vedete o categorie de produse AGRICOLA. Pentru fiecare eveniment, Chef Cezar Munteanu va organiza un concurs pe retelele sale de socializare prin care va desemna o familie castigatoare.

 

„Ca Chef, am intotdeauna grija sa aleg cele mai bune ingrediente pentru preparatele mele. Iar cand vine vorba de familia mea, nu fac compromisuri. De aceea, aleg mereu produsele de la Agricola Bacau – o marca ce reprezinta traditie, calitate si respect pentru natura. Produsele AGRICOLA sunt esenta meselor pe care le impartasim cu cei dragi, sunt gustul care aduce familia impreuna. In bucataria mea, acestea devin baza retetelor pline de pasiune, pe care le-am creat special pentru a aduce zambete pe chipurile celor care isi savureaza mesele in familie. Cu aceasta campanie, vreau sa impartasesc cu voi toti secretele gustului autentic de acasa. Vreau sa va inspir sa redescoperiti placerea de a gati si de a va bucura de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi, cu produse care imbina traditia cu inovatia, oferite de AGRICOLA. Pentru mine, familia si mancarea buna sunt cele doua ingrediente ale unei vieti implinite. Haideti sa le sarbatorim impreuna!”, a declarat Chef Cezar Munteanu.

 

Primul atelier va avea loc pe 10 septembrie si este dedicat parintilor care isi doresc ca cei mici sa aiba intotdeauna la indemana gustari sanatoase. Folosind bunatati fiert-afumate si salamuri crud-uscate de la Salbac, parintii si copiii vor invata cum sa prepare sandwich-uri de luat la scoala si gustari fresh pentru zile pline de energie.


Urmatorul atelier va avea loc pe 25 septembrie si este dedicat familiilor carora le place sa petreaca timp si sa gateasca impreuna, dar care reusesc sa faca acest lucru doar ocazional sau in zilele de weekend. In cadrul acestei sesiuni de gatit, Chef Cezar Munteanu va propune retete simple si delicioase, de mic-dejun sau brunch, folosind produse Avicola Lumina (oua proaspete) pentru a obtine rezultate de exceptie.


Cel de-al treilea atelier se va desfasura in octombrie si se adreseaza familiilor care au un stil de viata activ si care nu au timp sa gateasca retete complexe. Cu ajutorul produselor semipreparate si ready-meal de la Europrod, Chef Cezar Munteanu va demonstra ca mancarurile gustoase nu trebuie sa lipseasca de la cinele din familie, nici chiar atunci cand zilele sunt foarte aglomerate.


Ultimul atelier realizat in cadrul acestui proiect este dedicat celor care iubesc mesele in familie si pentru care gatitul este o forma de manifestare a afectiunii si a generozitatii fata de persoanele apropiate. Folosind produse din gama AGRICOLA- pui, Chef Cezar Munteanu va propune o serie de retete pentru mese delicioase si momente de neuitat alaturi de cei dragi.
Acest parteneriat, continua campania de comunicare „bucatari necelebri”, lansata de AGRICOLA la inceputul acestui an, un omagiu adus bucatarilor de acasa – mamelor, bunicilor, tatilor si tuturor celor care, dupa o zi de munca, pregatesc cu drag cele mai gustoase preparate pentru cei dragi, folosind cele mai bune ingrediente.



Poti fi interesat si de