A inceput Belgian Meat Office Round Table, la Bruxelles
Joi, 29 August 2019
Joi, 29 August 2019
Evenimentul, organizat pe 29 august, intruneste zeci de jurnalisti specializati pe industria alimentara din mai multe state membre ale Uniunii Europene.
Tema conferintei este “Imbunatatirea calitatii in economia atentiei”. Speakerii invitati sunt Prof. Dr. Jeroen Dewulf, specialist in biosecuritate si epidemiologie, Dr. Liesbet Pluym, coordonator si consilier de calitate Belpork, si Erik Lenaers, director asociat Weber Shandwick. Moderator este Joris Coenen, manager Belgian Meat Office.
In cadrul evenimentului se mai dezbat si problemele actuale ale sectorului de carne.
'Asteptam cu drag toti vizitatorii cu un program bogat, bunatati culinare, muzica populara, targ ...
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...