A inceput Belgian Meat Office Round Table, la Bruxelles
Joi, 29 August 2019

Joi, 29 August 2019
Evenimentul, organizat pe 29 august, intruneste zeci de jurnalisti specializati pe industria alimentara din mai multe state membre ale Uniunii Europene.
Tema conferintei este “Imbunatatirea calitatii in economia atentiei”. Speakerii invitati sunt Prof. Dr. Jeroen Dewulf, specialist in biosecuritate si epidemiologie, Dr. Liesbet Pluym, coordonator si consilier de calitate Belpork, si Erik Lenaers, director asociat Weber Shandwick. Moderator este Joris Coenen, manager Belgian Meat Office.
In cadrul evenimentului se mai dezbat si problemele actuale ale sectorului de carne.
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...