A fost lansata editia nr. 73 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A fost lansata editia nr. 73 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Numarul 73 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar si a plecat deja spre abonatii sai.

In aceasta editie veti putea citi, ca de obicei, analize, interviuri, reportaje, dar si cele mai noi stiri din industrie.

 

Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:

 

COVER STORY: Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania: „Investim 17 milioane de euro si construim fabrica viitorului – Phoenix Solina Alba Iulia”

 

EVENIMENT: CARNEXPO Grill – un concept care a surprins prin program dinamic, locatie inedita si atmosfera relaxanta

 

REPORTAJ: Kosarom a lansat Fine Store, un concept de magazine premium

 

INTERVIU: Stefan Savu, director WEBER Maschinenbau Romania: „Cererea de mezeluri si branzeturi feliate creste rapid”

 

REPORTAJ: MARCEL, de la brand recunoscut pe piata de carne, la promoter al produselor autohtone romanesti

 

ANALIZA: Nielsen: „Companiile ar trebui sa actioneze in perioadele de criza!”

 

REPORTAJ: Paul Nicolau, fondator Taverna Racilor, Piata de Peste Bucuresti si Fishtodoor: „Trecerea in mediul online ne-a dublat vanzarile!”



Poti fi interesat si de