A aparut nr. 88 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 25 Mai 2023
Joi, 25 Mai 2023
Numarul 88 cuprinde analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele organizate in prima parte a anului.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 88:
COVER STORY: Ionut Dejeu, director general Distri Fresh International: „Am lansat singura platforma online cu livrare dintr-un depozit certificat IFS pentru calitatea produselor“
EVENIMENT: Grill Fest 2023: Peste 40.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a festivalului de la Constanta
ANALIZA: Cum poate ajunge carnea de miel un concurent pentru alte proteine animale
EVENIMENT: Food Expo Greece 2023 - Succesul comercial al expozitiei, confirmat de tranzactiile incheiate
INTERVIU: Costin Marinache, Business Manager Macelaria Ghita: “Suntem printre singurii producatori din sud-estul Romaniei cu un proces integrat de productie”
ANALIZA: Industria porcului in Romania
EVENIMENT: Gulfood - Provocarile alimentare globale, in centrul discutiilor
ANALIZA: Modificari post-tranzactionale in carnea proaspata
PREZENTARE: Pontic se extinde si intra pe segmentul de preparate din carne
ANALIZA: Abordari actuale si tendinte in procesarea sous vide a carnii
EVENIMENT: Meat Attraction 2023 a avut un puternic caracter international si oportunitati de afaceri
TEHNOLOGIE: Conferinta „Natural Refrigerants” 2023 - editia a II-a - cel mai important eveniment pentru specialistii din industria frigorifica si aer conditionat
ANALIZA: USDA: Cum va evolua piata globala de carne in 2023
Conform unui comunicat al MADR, printre subiectele ridicate de oieri au fost mentionate subventii...
Institutia Prefectului Salaj a precizat ca Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) a adoptat,...
Directorul DSVSA, Mitica Tuchila, a declarat ca laboratorul de specialitate al institutiei pe car...