A aparut nr. 88 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 25 Mai 2023
![](https://industriacarnii.ro/files/pictures/10028/large/6555_adkbciv32m_6555.png)
Joi, 25 Mai 2023
Numarul 88 cuprinde analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele organizate in prima parte a anului.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 88:
COVER STORY: Ionut Dejeu, director general Distri Fresh International: „Am lansat singura platforma online cu livrare dintr-un depozit certificat IFS pentru calitatea produselor“
EVENIMENT: Grill Fest 2023: Peste 40.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a festivalului de la Constanta
ANALIZA: Cum poate ajunge carnea de miel un concurent pentru alte proteine animale
EVENIMENT: Food Expo Greece 2023 - Succesul comercial al expozitiei, confirmat de tranzactiile incheiate
INTERVIU: Costin Marinache, Business Manager Macelaria Ghita: “Suntem printre singurii producatori din sud-estul Romaniei cu un proces integrat de productie”
ANALIZA: Industria porcului in Romania
EVENIMENT: Gulfood - Provocarile alimentare globale, in centrul discutiilor
ANALIZA: Modificari post-tranzactionale in carnea proaspata
PREZENTARE: Pontic se extinde si intra pe segmentul de preparate din carne
ANALIZA: Abordari actuale si tendinte in procesarea sous vide a carnii
EVENIMENT: Meat Attraction 2023 a avut un puternic caracter international si oportunitati de afaceri
TEHNOLOGIE: Conferinta „Natural Refrigerants” 2023 - editia a II-a - cel mai important eveniment pentru specialistii din industria frigorifica si aer conditionat
ANALIZA: USDA: Cum va evolua piata globala de carne in 2023
"În şedinţa Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind a...
360,9 milioane de euro (360.890.428,72 €). Din valoarea achitată, 308,7 milioane r...
Conform acestuia, boala a apărut ca urmare a nerespectării măsurilor de biosecuritate. "...