A aparut nr. 87 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 20 Martie 2023

Luni, 20 Martie 2023
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si o retrospectiva a anului 2022.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 87:
COVER STORY: Kovács Zoltán, director general Benedek: „Acoperirea industriei HoReCa este prioritatea principala in 2023”
INTERVIU: Eficientizare si diversificare - actiuni cheie in segmentul de procesare a carnii
PREZENTARE: AYT Lider dezvolta business-ul din Romania printr-o investitie de 2 milioane de euro
INTERVIU: METRO continua investitiile pentru a-si consolida pozitia de wholesaler ca furnizor de baza pentru afacerile independente
EVENIMENT: O noua experienta Bucharest FOODEXPO - 28.09 - 01.10 2023, in Hala Laminor
ANALIZA: Industria carnii de pasare continua sa creasca, in ciuda vremurilor tulburi
INTERVIU: Doru Vremes, director general RIA DO: „Creste interesul producatorilor romani pentru echipamente si utilaje de calitate”
RETROSPECTIVA: 2022, un an cu crize succesive care au testat rezilienta business-urilor din industria carnii
EVENIMENT: Calendar expozitional 2023
INTERVIU: „Agentii frigorifici naturali sunt solutia de viitor pentru instalatiile frigorifice si de climatizare”
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...
Programul este gestionat de Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru Programu...