A aparut nr. 86 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 86 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Ultimul numar din anul 2022 al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti abonatii sai.

Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.

 

Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 86:

COVER STORY: AAylex ONE – lider in productia de carne pui, cu 40 de ani de inovare constanta si practici sustenabile

PREZENTARE: Carne si Sare: O macelarie pentru iubitorii de produse premium. “Am setat un nivel de calitate inalt”

EVENIMENT: "D'ale porcului" 2022, concurs intre comune şi specialişti din industria carnii

PREZENTARE: “Autentic Romanesc”, o noua abordare gastronomica a produselor autohtone

ANALIZA: Evolutia sectorului de carne european in perioada 2022-2032

PREZENTARE: Unicarm a inaugurat a doua ferma de bovine, la Moftin

ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne (II)

PREZENTARE: Virsli de Hunedoara, pe cale sa obtina certificarea IGP

EVENIMENT: Eurotier 2022. Viitorul industriei zootehnice se bazeaza pe inovatie, bunastarea animalelor si sustenabilitate



Poti fi interesat si de