A aparut nr. 86 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 27 Decembrie 2022

Marti, 27 Decembrie 2022
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 86:
COVER STORY: AAylex ONE – lider in productia de carne pui, cu 40 de ani de inovare constanta si practici sustenabile
PREZENTARE: Carne si Sare: O macelarie pentru iubitorii de produse premium. “Am setat un nivel de calitate inalt”
EVENIMENT: "D'ale porcului" 2022, concurs intre comune şi specialişti din industria carnii
PREZENTARE: “Autentic Romanesc”, o noua abordare gastronomica a produselor autohtone
ANALIZA: Evolutia sectorului de carne european in perioada 2022-2032
PREZENTARE: Unicarm a inaugurat a doua ferma de bovine, la Moftin
ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne (II)
PREZENTARE: Virsli de Hunedoara, pe cale sa obtina certificarea IGP
EVENIMENT: Eurotier 2022. Viitorul industriei zootehnice se bazeaza pe inovatie, bunastarea animalelor si sustenabilitate
In luna martie 2025, fata de luna februarie 2025, numarul sacrificarilor si greutatea in carcasa ...
Dezvoltare etapizata pentru optimizarea fluxului de productie Mihaela Popescu Gagea si-a dorit m...
Focarul, descoperit la o ferma din localitatea Dolné Semerovce, este primul confirmat anul...