A aparut nr. 85 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 85:
COVER STORY: Andrei Ursulescu, Scandia Food: “Prioritatea numarul 1 este sa acoperim cat mai mult din piata din Romania”
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, punctul de intalnire al jucatorilor din industria alimentara
ANALIZA: Evolutia pietelor globale de carne in 2023
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, un cadru profesionist pentru noi oportunitati de business
ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne
EVENIMENT: Sunca belgiana, vedeta celei de-a 17-a editii a Belgian Meat Round Table
PREZENTARE: Statii de epurare performante chiar si in sezonul rece - cu biotehnologiile Microcat
Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati Universitatea „Dunarea de Jos”...
Reteaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locatii si a vandut, in 2023, produse de in...
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...