A aparut nr. 83 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 83 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Cea mai noua editie a revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a fost tiparita si va ajunge in curand la toti abonatii sai. Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre cel mai mare eveniment gastronomic al anului – CARNEXPO Grill.

Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 83:

COVER STORY: Marius Sonohat, Manager General Abatorro: „Am investit 800.000 de euro in noua unitate de productie a hamburgerilor”

EVENIMENT: CARNEXPO Grill isi confirma pozitia de cel mai mare eveniment gastronomic al anului

EVENIMENT: Top Chef Macelar - Batalia celor mai iscusiti macelari, in premiera nationala

EVENIMENT: CARNEXPO Grill: Focus pe dezvoltarea si modernizarea gastronomiei romanesti

EVENIMENT: CARNEXPO Grill a oferit o experienta valoroasa de networking, intr-o locatie de exceptie

EVENIMENT: ANBCT si CARNEXPO Grill au organizat cele mai mari concursuri culinare de la malul marii

EVENIMENT: Companii de top si-au anuntat deja prezenta la BUCHAREST FOOD EXPO & CARNEXPO 2022

EVENIMENT: IFFA 2022, punctul central al inovatiilor din industria carnii si a proteinelor alternative

PREZENTARE: Puiul Fericit si Cocoselul de Padure - niciodata antibiotice in lantul de productie!

ANALIZA: Valorificarea subproduselor si deseurilor generate in industria carnii



Poti fi interesat si de