A aparut nr. 83 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 18 Iulie 2022
Luni, 18 Iulie 2022
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 83:
COVER STORY: Marius Sonohat, Manager General Abatorro: „Am investit 800.000 de euro in noua unitate de productie a hamburgerilor”
EVENIMENT: CARNEXPO Grill isi confirma pozitia de cel mai mare eveniment gastronomic al anului
EVENIMENT: Top Chef Macelar - Batalia celor mai iscusiti macelari, in premiera nationala
EVENIMENT: CARNEXPO Grill: Focus pe dezvoltarea si modernizarea gastronomiei romanesti
EVENIMENT: CARNEXPO Grill a oferit o experienta valoroasa de networking, intr-o locatie de exceptie
EVENIMENT: ANBCT si CARNEXPO Grill au organizat cele mai mari concursuri culinare de la malul marii
EVENIMENT: Companii de top si-au anuntat deja prezenta la BUCHAREST FOOD EXPO & CARNEXPO 2022
EVENIMENT: IFFA 2022, punctul central al inovatiilor din industria carnii si a proteinelor alternative
PREZENTARE: Puiul Fericit si Cocoselul de Padure - niciodata antibiotice in lantul de productie!
ANALIZA: Valorificarea subproduselor si deseurilor generate in industria carnii
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...
Conform unui comunicat al MADR, printre subiectele ridicate de oieri au fost mentionate subventii...
Institutia Prefectului Salaj a precizat ca Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) a adoptat,...