A aparut nr. 80 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 80 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti cei care isi doresc sa afle cele mai noi informatii din domeniu.

Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si o lista cu cele mai importante evenimente din anul 2022.

 

Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile numarului 80:

 

COVER STORY: George Vesa, director general Transeuro Grup:

„Maturam carnea de porc, un proiect gata de gatit marca Gustaro - Gusta Romaneste“

INTERVIU: Arnaud Dussaix, director comercial Freshful: „Livram prospetime, comoditate si timp liber”

ANALIZA: Suntem departe de o noua normalitate post-COVID. Consumul de carne inca se redefineste

PREZENTARE: Smokareala - ospat cu carne romaneasca gatita domol in stil texan

INTERVIU: De 30 de ani, Carmangeria Godac mizeaza in afaceri pe dezvoltarea pas cu pas

ANALIZA: 4%, cota de piata a proteinelor alternative in Romania. Segmentul poate creste rapid in urmatorii 4 ani

INTERVIU: Initiativa unicat. Platforma care introduce micii producatori intr-un singur Mall Taranesc

ANALIZA: Cel mai dur an pentru sectorul suine din Romania. Criza PPA loveste mai rau ca in Vietnam



Poti fi interesat si de