A aparut nr. 79 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO. Afla noutatile despre investitii si lansari
Luni, 08 Noiembrie 2021

Luni, 08 Noiembrie 2021
Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile editiei 79:
COVER STORY: Raduly Csaba, administrator Profood Rom: „Am extins capacitatea cu pana la 40% si am infiintat probabil prima fabrica din Europa dedicata produselor non-alergenice”
EVENIMENT: Anuga 2021 - o editie dominata de optimism si inovatie
INTERVIU: Malina lanseaza brandul Merindar si isi consolideaza pozitia pe piata
EVENIMENT: Belgia pune accent tot mai mare pe bunastarea animalelor
INTERVIU: Ghiorghi Safir: „Tot ceea ce facem la Safir e ca pentru copiii nostri, nu producem altceva”
PREZENTARE: Patrician Training, singura unitate de productie a molustelor, exporta masiv in Asia si SUA
EVENIMENT: SÜFFA 2021 - Industria carnii este pregatita sa investeasca in dezvoltare si digitalizare
PREZENTARE: Nikos Manolis, fondator Greek Taste: „Oferim romanilor gustul si aroma Greciei”
ANALIZA: Romania, taramul crizelor! Industria carnii va traversa ani dificili
Analiza arata si faptul ca, anul trecut, in Vinerea Mare, s-a inregistrat cel mai ridicat volum d...
Fondurile sunt destinate achizitiei de vaccinuri impotriva febrei aftoase, realizarii de teste de...
'E un program care continua si in acest an, nu este o premiera, dar este reangajat Executivul sa ...