A aparut noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Editia mai-iunie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. Intre copertile ei vei descoperi cele mai noi informatii din industrie, analize si reportaje.

coperta 53 siteEditia mai-iunie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. Intre copertile ei vei descoperi cele mai noi informatii din industrie, analize si reportaje.


Iata cateva dintre subiecte:

Radu Timis, presedintele si fondatorul Cris-Tim, ne-a vorbit intr-un interviu exclusiv despre revolutionarea industriei alimentare cu ajutorul ultimelor inovatii in domeniu, dar si despre Eticheta Curata.

Romania arunca anual 2,2 milioane de tone de alimente, potrivit datelor Eurostat. Cu toate acestea, legea privind diminuarea risipei alimentare a fost promulgata, insa deocamdata nu au fost elaborate normele de aplicare ale acesteia. Mai mult, se lucreaza in prezent la imbunatatirea actului normativ.

Producatorii de porcine din Romania si-au mai recapatat optimismul odata cu cresterea pretului la carnea de porc si incearca sa-si mentina afacerile in profit, eficientizand pana in cele mai mici detalii costurile de productie. Iosif Pazuric, cel care detine Grupul Nutrientul, una dintre marile companii active in domeniul cresterii porcilor, spune ca, desi este sub estimari, profitul a fost multumitor in ultimul an.



Poti fi interesat si de