A aparut editia nr. 77 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 05 August 2021

Joi, 05 August 2021
Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre cel mai mare eveniment gastronomic al anului – CARNEXPO Grill.
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile numarului 77:
EVENIMENT: CARNEXPO Grill 2021, cel mai mare eveniment gastronomic al anului, a lansat GRILLFEST si burgerul de aur
COVER STORY: Samuel WIDMER, director general Karpaten Meat: „Vanzarile de carne Premium Angus din magazinul online s-au triplat in perioada pandemiei”
EVENIMENT: Sarbatoare a bunului gust dat de produse de calitate si maiestria Chefilor
INTERVIU: „Bunu Itu” – un brand Prodalim trecut spre zona premium
EVENIMENT: Solina Romania a dat savoare preparatelor de la CARNEXPO GRILL 2021
PREZENTARE: Sorin SUCIU, presedinte Cooperativa Angus Sud-Oltenia: „Cred ca 2021 va fi un an mai greu decat cel care a trecut”
EVENIMENT: CARNEXPO Grill 2021, o editie incomparabil mai reusita decat prima
ANALIZA: China, intre El Dorado si capcana ucigatoare pentru exportatorii globali de carne
EVENIMENT: CARNEXPO Grill International, un eveniment unic pentru piata din Republica Moldova
"Intelegem pe deplin importanta acestor fonduri pentru mentinerea activitatilor din agricultura s...
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...