A aparut editia nr. 77 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 77 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti cei care isi doresc sa afle cele mai noi informatii din domeniu.

Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre cel mai mare eveniment gastronomic al anului – CARNEXPO Grill.

 

Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile numarului 77:

EVENIMENT: CARNEXPO Grill 2021, cel mai mare eveniment gastronomic al anului, a lansat GRILLFEST si burgerul de aur

COVER STORY: Samuel WIDMER, director general Karpaten Meat: „Vanzarile de carne Premium Angus din magazinul online s-au triplat in perioada pandemiei”

EVENIMENT: Sarbatoare a bunului gust dat de produse de calitate si maiestria Chefilor

INTERVIU: „Bunu Itu” – un brand Prodalim trecut spre zona premium

EVENIMENT: Solina Romania a dat savoare preparatelor de la CARNEXPO GRILL 2021

PREZENTARE: Sorin SUCIU, presedinte Cooperativa Angus Sud-Oltenia: „Cred ca 2021 va fi un an mai greu decat cel care a trecut”

EVENIMENT: CARNEXPO Grill 2021, o editie incomparabil mai reusita decat prima

ANALIZA: China, intre El Dorado si capcana ucigatoare pentru exportatorii globali de carne

EVENIMENT: CARNEXPO Grill International, un eveniment unic pentru piata din Republica Moldova



Poti fi interesat si de