A aparut editia nr. 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 28 Octombrie 2019

Luni, 28 Octombrie 2019
Printre articolele pe care le veti regasi in editia 67 a revistei se numara:
INTERVIU. Robert HELLWAGNER, CEO Selgros Cash&Carry Romania: „In Romania, avem cea mai mare rata de crestere ca parte din grup“
EVENIMENT. CARNEXPO GRILL 2020, evenimentul care deschide sezonul gratarelor
RETROSPECTIVA. CARNEXPO – evenimentul care scrie istoria industriei carnii
ANALIZA. Belgian Meat Office Round Table: Se intensifica lupta impotriva utilizarii antibioticelor in fermele de animale
REPORTAJ. La AIZKORA, produsele romanesti devin preparate fine dining cu influente iberice
EVENIMENT. Top 5 noutati pe piata carnii din Romania
EVENIMENT. Karpaten Meat inchide lantul de productie cu o unitate de transare moderna
EVENIMENT. Meat Attraction. Specializarea pe produse de nisa a adus succesul in industria carnii din Spania
REPORTAJ. Singurul abator de rate autorizat din Romania s-a deschis in Constanta
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...