A aparut editia nr. 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Cel mai nou numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO va propune o serie de interviuri, analize si reportaje care reflecta actualitatea industriei carnii la nivel local, dar si in context international.

Printre articolele pe care le veti regasi in editia 67 a revistei se numara:

INTERVIU. Robert HELLWAGNER, CEO Selgros Cash&Carry Romania: „In Romania, avem cea mai mare rata de crestere ca parte din grup“

EVENIMENT. CARNEXPO GRILL 2020, evenimentul care deschide sezonul gratarelor

RETROSPECTIVA. CARNEXPO – evenimentul care scrie istoria industriei carnii

ANALIZA. Belgian Meat Office Round Table: Se intensifica lupta impotriva utilizarii antibioticelor in fermele de animale

REPORTAJ. La AIZKORA, produsele romanesti devin preparate fine dining cu influente iberice

EVENIMENT. Top 5 noutati pe piata carnii din Romania

EVENIMENT. Karpaten Meat inchide lantul de productie cu o unitate de transare moderna

EVENIMENT. Meat Attraction. Specializarea pe produse de nisa a adus succesul in industria carnii din Spania

REPORTAJ. Singurul abator de rate autorizat din Romania s-a deschis in Constanta



Poti fi interesat si de