A aparut editia nr. 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 28 Octombrie 2019

Luni, 28 Octombrie 2019
Printre articolele pe care le veti regasi in editia 67 a revistei se numara:
INTERVIU. Robert HELLWAGNER, CEO Selgros Cash&Carry Romania: „In Romania, avem cea mai mare rata de crestere ca parte din grup“
EVENIMENT. CARNEXPO GRILL 2020, evenimentul care deschide sezonul gratarelor
RETROSPECTIVA. CARNEXPO – evenimentul care scrie istoria industriei carnii
ANALIZA. Belgian Meat Office Round Table: Se intensifica lupta impotriva utilizarii antibioticelor in fermele de animale
REPORTAJ. La AIZKORA, produsele romanesti devin preparate fine dining cu influente iberice
EVENIMENT. Top 5 noutati pe piata carnii din Romania
EVENIMENT. Karpaten Meat inchide lantul de productie cu o unitate de transare moderna
EVENIMENT. Meat Attraction. Specializarea pe produse de nisa a adus succesul in industria carnii din Spania
REPORTAJ. Singurul abator de rate autorizat din Romania s-a deschis in Constanta
Canicula a înrăutăţit în mod semnificativ perspectivele referitoare la calitatea şi r...
"Ne împuşcăm singuri în picior", spune fermierul Cedric Benoist, secretar general adj...
Egiptul este unul dintre cei mai mari importatori mondiali de grâu. În medie, organis...