A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 04 Martie 2019
Luni, 04 Martie 2019
Iata cateva dintre titlurile editiei cu numarul 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO:
EVENIMENT: SIIC’19 – evenimentul care anticipeaz? tendin?ele din industria c?rnii
COVER STORY: Dr. Dana T?NASE, director executiv ARC: „Segmentul de procesare a c?rnii este dominat de inova?ii ?i specializarea portofoliului de produse”
ANALIZA: Asocia?iile trag un semnal de alarm?: Cresc?torii de porci risc? falimentul!
ANALIZA: 2018, anul investi?iilor majore, dar ?i al crizei provocate de pesta porcin? african?
EVENIMENT: Gulfood, pionier mondial în produc?ia de alimente inovatoare
EVENIMENT: Calendar expozi?ional – 2019
REPORTAJ: Carmangeria Authentic, o galerie a gusturilor
PREZENTARE: Avicola Foc?ani investe?te 3,5 milioane de euro într-o nou? ferm?

Ajuns la ediția 101, targul ANUGA 2025 este cea mai amplă expozitie din istoria evenimentului, re...
"Promovăm carnea și preparatele din carne de cea mai bună calitate, atât din Belgia, dar și...
Evenimentul reunește lideri din industrie, un măcelar de top și un filosof pentru a reflecta asup...
