A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti cei care isi doresc sa afle cele mai noi informatii din domeniu. V-am pregatit, ca de obicei, stiri, analize, reportaje si relatari de la principalele evenimente din industrie.

Iata cateva dintre titlurile editiei cu numarul 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO:

 

EVENIMENT: SIIC’19 – evenimentul care anticipeaz? tendin?ele din industria c?rnii

COVER STORY: Dr. Dana T?NASE, director executiv ARC: „Segmentul de procesare a c?rnii este dominat de inova?ii ?i specializarea portofoliului de produse”

ANALIZA: Asocia?iile trag un semnal de alarm?: Cresc?torii de porci risc? falimentul! 

ANALIZA: 2018, anul investi?iilor majore, dar ?i al crizei provocate de pesta porcin? african?

EVENIMENT: Gulfood, pionier mondial în produc?ia de alimente inovatoare 

EVENIMENT: Calendar expozi?ional – 2019

REPORTAJ: Carmangeria Authentic, o galerie a gusturilor

PREZENTARE: Avicola Foc?ani investe?te 3,5 milioane de euro într-o nou? ferm?

 



Poti fi interesat si de