A aparut editia nr. 58 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 24 Aprilie 2018

Marti, 24 Aprilie 2018
Iata cateva dintre titlurile articolelor pe care le puteti citi in aceasta revista:
COVER STORY: Paul PREDUSEL, director general MARCHAND: „Am investit peste 10 milioane de euro intr-o fabrica cu un concept unic pe piata“
REPORTAJ: Cum cladesti o afacere de succes cu fonduri europene
ANALIZA: Politica de produs – element important in marketingul si comercializarea produselor de carne
EVENIMENT: Tendintele din industria alimentara, evidentiate la Food Expo 2018
REPORTAJ: MEAT BOX, un business de succes aparut dintr-o necesitate
EVENIMENT: Ferma Zootehnica si-a deschis larg portile pentru copii
ANALIZA: Mezelurile pentru copii. O piata in crestere constanta
PREZENTARE: Strategie inteligenta - Carmangeria RoxAna a atestat propriul Babic de Buzau
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...
Dupa succesul editiilor anterioare, GRILLFEST 2025 ridica stacheta: peste 100.000 de partici...
Auchan Romania si GrillFest BBQ anunta cu entuziasm un parteneriat de proportii: unul dintre reta...