A aparut editia 66 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 03 Septembrie 2019

Marti, 03 Septembrie 2019
Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU COVER. Alexandru ANGHEL, director general MARISAN: „Avem un plan de investitii complex, de peste 3 milioane de euro“
PREZENTARE. Alex Stan, Fabrica de Sandwichuri: „Iubim Romania, ne adresam romanilor si vrem sa folosim doar produse romanesti“
INTERVIU. Brandusa ANDRONIC, director PRODPROSPER: „Lansam o gama de produse E-free, pentru ca romanii isi doresc sa manance mai sanatos“
REPORTAJ. Carmangeria Ozana: Calitatea si serviciile fac diferenta in batalia cu marile magazine
PREZENTARE. Antonio PASSARELLI, executive chef Domeniile STIRBEY: „Avem nevoie de macelari care sa puna in valoare anumite piese“
LEGISLATIE. Proiect legislativ revolutionar: Protectia animalelor, si dincolo de granita UE
INTERVIU. Mariana MUNTEANU, presedinte Patronatul Pestelui din Romania: „Acvacultura este intr-o gaura neagra“
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...