A aparut editia 66 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 03 Septembrie 2019

Marti, 03 Septembrie 2019
Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU COVER. Alexandru ANGHEL, director general MARISAN: „Avem un plan de investitii complex, de peste 3 milioane de euro“
PREZENTARE. Alex Stan, Fabrica de Sandwichuri: „Iubim Romania, ne adresam romanilor si vrem sa folosim doar produse romanesti“
INTERVIU. Brandusa ANDRONIC, director PRODPROSPER: „Lansam o gama de produse E-free, pentru ca romanii isi doresc sa manance mai sanatos“
REPORTAJ. Carmangeria Ozana: Calitatea si serviciile fac diferenta in batalia cu marile magazine
PREZENTARE. Antonio PASSARELLI, executive chef Domeniile STIRBEY: „Avem nevoie de macelari care sa puna in valoare anumite piese“
LEGISLATIE. Proiect legislativ revolutionar: Protectia animalelor, si dincolo de granita UE
INTERVIU. Mariana MUNTEANU, presedinte Patronatul Pestelui din Romania: „Acvacultura este intr-o gaura neagra“
Canicula a înrăutăţit în mod semnificativ perspectivele referitoare la calitatea şi r...
"Ne împuşcăm singuri în picior", spune fermierul Cedric Benoist, secretar general adj...
Egiptul este unul dintre cei mai mari importatori mondiali de grâu. În medie, organis...