A aparut editia 66 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia 66 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Numarul 66 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit zilele acestea de sub tipar. Veti regasi in paginile revistei cele mai importante informatii din domeniu, analize, dar si interviuri si reportaje.

Iata cateva dintre titluri:

INTERVIU COVER. Alexandru ANGHEL, director general MARISAN: „Avem un plan de investitii complex, de peste 3 milioane de euro“

PREZENTARE. Alex Stan, Fabrica de Sandwichuri: „Iubim Romania, ne adresam romanilor si vrem sa folosim doar produse romanesti“

INTERVIU. Brandusa ANDRONIC, director PRODPROSPER: „Lansam o gama de produse E-free, pentru ca romanii isi doresc sa manance mai sanatos“

REPORTAJ. Carmangeria Ozana: Calitatea si serviciile fac diferenta in batalia cu marile magazine

PREZENTARE. Antonio PASSARELLI, executive chef Domeniile STIRBEY: „Avem nevoie de macelari care sa puna in valoare anumite piese“

LEGISLATIE. Proiect legislativ revolutionar: Protectia animalelor, si dincolo de granita UE

INTERVIU. Mariana MUNTEANU, presedinte Patronatul Pestelui din Romania: „Acvacultura este intr-o gaura neagra“



Poti fi interesat si de