A aparut editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 19 Decembrie 2018

Miercuri, 19 Decembrie 2018
Asa cum v-am obisnuit, in ea veti regasi cele mai importante noutati din industrie, reportaje, analize si interviuri. Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU: Florin RIZEA, director general MEDA PROD ‘98: "Am investit peste 5 milioane de euro in noua fabrica de produse crud-uscate"
EVENIMENT: Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018 24
EVENIMENT: Viitorul sectorului de procesare a carnii: produse sanatoase si gustoase
PREZENTARE: Carnea Angus devine mai accesibila prin proiectul Filiera Calitatii lansat de Carrefour
ANALIZA: Carnea de porc, mai scumpa si mai multa din import
REPORTAJ: Stefan Carlet, RUSTIQ: "Carnea vanduta direct de pe butuc e o garantie a calitatii"
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...
Dupa succesul editiilor anterioare, GRILLFEST 2025 ridica stacheta: peste 100.000 de partici...
Auchan Romania si GrillFest BBQ anunta cu entuziasm un parteneriat de proportii: unul dintre reta...