A aparut editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Finalul de an aduce si ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO. Cu doar cateva zile inainte de Sarbatori, editia cu numarul 62 a iesit de sub tipar.

Asa cum v-am obisnuit, in ea veti regasi cele mai importante noutati din industrie, reportaje, analize si interviuri. Iata cateva dintre titluri:

INTERVIU: Florin RIZEA, director general MEDA PROD ‘98: "Am investit peste 5 milioane de euro in noua fabrica de produse crud-uscate"

EVENIMENT: Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018 24

EVENIMENT: Viitorul sectorului de procesare a carnii: produse sanatoase si gustoase

PREZENTARE: Carnea Angus devine mai accesibila prin proiectul Filiera Calitatii lansat de Carrefour

ANALIZA: Carnea de porc, mai scumpa si mai multa din import

REPORTAJ: Stefan Carlet, RUSTIQ: "Carnea vanduta direct de pe butuc e o garantie a calitatii"



Poti fi interesat si de