A aparut editia 54 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO. Iata ce puteti citi!
Joi, 31 August 2017
Joi, 31 August 2017
Ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. Ca de fiecare data, si in paginile acestei editii veti regasi interviuri, reportaje si cele mai noi informatii din sectorul de carne.
Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU: George MONCEANU, director general Monceanu Inocasings: Estimez pentru anul 2017 o cifra de afaceri de circa 6 milioane euro
INTERVIU: Mary Pana, presedinte ACEBOP: Productia nationala este mult sub nivelul de consum si aceasta situatie ne alerteaza
REPORTAJ: Carmangeriile mici, afaceri cu suflet
INTERVIU: Maurizia PINI, director general Mauriziaro Meat: Livram in Romania peste 17.400 de tone carne congelata si refrigerata
REPORTAJ: Fermierii cu viziune detin si cheia succesului
ANALIZA: Criza de pe piata fortei de munca se intensifica si in industria carnii
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...