A aparut ANUARUL INDUSTRIA CARNII.RO 2019

A aparut ANUARUL INDUSTRIA CARNII.RO 2019


Industria carnii are nevoie de oglinda fidela a ceea ce se intampla in sector, atat pe plan intern, cat si international. Tocmai de aceea, asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, am publicat un volum complex, care reflecta intocmai situatia actuala a tuturor sectoarelor industriei, cu topuri ale companiilor in functie de cifra de afaceri si de profit, cu analize si prezentari ale investitiilor, fuziunilor si achizitiilor care au avut loc in piata in anul 2019.

Despre toate aceste miscari din piata, dar si detalii despre evolutia companiilor care activeaza in industria locala a carnii, poti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO 2019.

 

WhatsApp Image 2020-05-18 at 14.14.33 (2)

 

“Industria carnii traverseaza probabil cea mai dificila perioada din istoria sa recenta. Pesta porcina africana, influenta aviara, lipsa materiei prime si cresterea preturilor, dar si preconizata criza alimentara sunt elemente care contureaza un tablou sumbru. Analistii financiari vorbesc deja de intrarea in recesiune a economiei mondiale, fapt care ar putea duce la cea mai severa scadere a activitatii economice din ultimii 20 de ani. Politicile protectioniste si masurile restrictive adoptate de guverne au dus deja la tulburari in majoritatea pietelor, perturband grav comertul alimentar la nivel mondial. Totusi, oricat de mult pesimism ne-ar incerca in aceste zile, trebuie sa vedem fata buna a lucrurilor. Suntem parte a unei industrii care a stiut sa isi revina chiar si din cele mai negre situatii. Vom iesi noi si din asta. Si cu siguranta vom fi mai puternici ca niciodata!”, a declarat Eugen Capra, director general INDUSTRIA CARNII.RO.

Traversam vremuri grele, in care multe firme si-au redus activitatea sau chiar au oprit-o din cauza incertitudinilor din piata. Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO arata modele eficiente de business si sprijina antreprenorii romani in incercarea de a gasi noi oportunitati de dezvoltare.

 

anuar site 2

 

Specialistii revistei INDUSTRIA CARNII.RO au realizat in aceasta publicatie topul celor mai importante 100 de companii din industria carnii din Romania, cu rezultatele financiare din 2018 si 2019.

Daca esti interesat de toate aceste informatii, solicita Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO, la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro.

 

Contacteaza echipa de vanzari:

Dorinel Niculae - Project Manager Tel: +40 728 086 130 / Email: dorinel@industriacarnii.ro

Ana-Maria Mihai - Sales Tel.: +40 734 333 588 / Email: anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - Sales Tel.: +40 734 333 589 / Email: flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de