29 de ani de gust adevarat de pui: Grupul de firme Safir (P)

29 de ani de gust adevarat de pui: Grupul de firme Safir (P)


Sarbatoare mare in curtea Grupului de firme Safir, care implineste 29 de ani de activitate in industria carnii de pasare din Romania. 29 de ani au trecut de cand producatorul roman a dat startul maratonului in cursa livrarii romanilor unor produse corecte, cu gust adevarat de pui, care respecta toate standardele din industrie.

Facand o retrospectiva, totul a inceput de la un darac si o moara, in anul 1991. Dar ambitia oamenilor si dorinta de a evolua au facut ca treptat sa fie construite 4 ferme de pasari in zona Moldovei, un abator – ce foloseste, in prezent, aparatura de ultima generatie, o fabrica de fainuri proteice – prima de acest fel din Romania, una de nutreturi combinate – care furnizeaza hrana pasarilor proprii si o fabrica de preparate – ce ofera consumatorilor produse corecte, fara alte adaosuri, cu doar carne de pasare si condimente 100% naturale.

 

Se implinesc, asadar, 29 de ani de cand Grupul de firme Safir activeaza in aceasta industrie a carnii cu produse listate in marile lanturi de magazine din Romania, in HoReCa, dar si spre export.

 

Producator cu traditie in industria carnii de pasare, juc─âtor dinamic pe piata din Romania, Safir si-a marit capacitatea de productie de la an la an pentru a-si asigura partenerii si consumatorii ca produsele sale nu vor lipsi de la rafturile magazinelor.

 

Urmareste activitatea Safir si a celor trei branduri de carne de pasare ce stau sub aripa Grupului aici: www.safir.ro

 Poti fi interesat si de