20 de ani de Elit, cu angajati de nota 20


De la viziune, la depasirea asteptarilor: Cum a ajuns Elit  in topul angajatorilor din Romania.

Elit, una dintre cele mai importante companii de pe piata de produse din carne si mezeluri din Romania, a ajuns, in 20 de ani de activitate, in topul angajatorilor din tara, cu peste 2.000 de profesionisti care, cu pasiune si grija pentru consumatori si clienti, contribuie zi de zi la crearea celebrului ”gust desavarsit”. 

 

”Important este sa stii sa alegi oamenii, sa ai incredere in ei si sa ii motivezi, fiindca la randul lor vor putea sa coordoneze echipele din subordine intr-un mod devotat si cu dorinta de a realiza impreuna proiecte cu succes”, explica Voicu Vuscan, Administratorul Elit.

 

”Fiecare dintre colegii mei are povestea sa, cu parcursul sau personal si profesional, care poate oferi o lectie de viata prin modul in care se raporteaza la o anumita situatie. Cel care ma impresioneaza chiar si astazi, dupa atatia ani de colaborare, este directorul nostru Cristian Oradan, care de 15 ani e prezent zi lumina in fabrica Elit si gestioneaza toata activitatea sa cu dedicare, in conditiile dificile de munca, specifice industriei alimentare. Iti trebuie multa pasiune sa faci treaba asta si de aceea il respect si apreciez foarte mult”, completeaza reprezentantul Elit.

 

La randul sau, Cristian Oradan spune ca succesul organizatiei se datoreaza in primul rand echipei din care este formata. ”Pasiunea de a oferi clientilor mezeluri cu gust desavarsit este ceea ce ne determina sa fim mai buni in fiecare zi. Suntem perseverenti in fata provocarilor si oferim in mod constant rezultate pe masura asteptarilor atat pentru angajati, cat si pentru clientii nostri, industrie dar si societate in general.”

 

elit2

 

Angajati de nota 20

Printre angajatii de nota 20, care sunt alaturi de Elit inca de la inceput, se numara Calin Alin, Elena Serban si Sorin Borza.

 

Calin Alin, carmangier, isi face jobul intr-un mod desavarsit, fiind zi de zi multumit ca munca lui se vede in mezelurile care ajung pe mesele romanilor. Produsele lui preferate sunt jumarile si slanina, pentru ca ii amintesc de gustul autentic de acasa. ”Elit mi-a oferit primul job din viata mea, acum 20 de ani. Nu as fi crezut ca voi ramane atat de mult timp la primul meu angajator. Dar sunt bucuros ca am facut-o”, povesteste Calin.

 

Elena Serban, responsabila de ambalarea produselor Elit, a avut un parcurs neasteptat de frumos, bazat pe multa munca, seriozitate si multa deschidere catre echipa. Produsele sale preferate sunt carnatii premiati Gratarel Plin de Carne. ”Elit este pentru mine a doua casa. Este genul de companie care iti ofera loc sa cresti, oameni de la care sa inveti si o perspectiva pe care sa ti-o doresti”, spune Elena.

 

Sorin Borza este seful laboratorului uzinal si coordonatorul compartimentului Filtru-Livrare, dar la baza este medic veterinar. ”Am crescut odata cu Elit, la propriu si la figurat.”



Poti fi interesat si de