INDUSTRIA CARNII.RO - Garantia unei surse sigure de informare

INDUSTRIA CARNII.RO - Garantia unei surse sigure de informare


In 2014, revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO isi consolideaza imaginea ca brand si ca pozitie in randul publicatiilor de profil din Romania.

unnamed7In 2014, revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO isi consolideaza imaginea ca brand si ca pozitie in randul publicatiilor de profil din Romania.
Apreciata atat in industria alimentara cat si in agricultura, revista INDUSTRIA CARNII.RO si-a castigat renumele de sursa sigura de informare, utilizand intotdeauna o modalitate corecta de abordare a subiectelor de presa si a temelor de discutie lansate de producatorii romani. Astfel, brand-ul INDUSTRIA CARNII.RO va fi insotit de mesajul Garantia unei surse sigure de informare, sugerat de catre cititorii nostri, cei mai fideli critici si sustinatori. Odata cu lansarea acestui mesaj ne revine responsabilitatea de a va tine la curent cu noile descoperiri tehnologice si informatii de ultima ora, din piata de profil, prezentand in egala masura atat problemele cat si realizarile industriei carnii din Romania.

Veti regasi in paginile revistei INDUSTRIA CARNII.RO stiri, articole si prezentari ale companiilor de succes, opinii, interviuri si declaratii in exclusivitate de la producatori, importatori, furnizori si specialisti de renume.

Pentru ca revista INDUSTRIA CARNII.RO este o publicatie dedicata specialistilor din domeniu, ea se distribuie pe baza de abonament, direct catre cei interesati sa descopere informatiile importante pe care le furnizeaza. Solicitati un abonament prin departamentul nostru de vanzari la numarul de telefon 021.450.50.64 sau pe adresa de e-mail office@industriacarnii.ro

Editia 34 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO aduce in atentia cititorilor subiecte interesante, precum:

  • Comisia Europeana vrea sa lupte impotriva falselor produse bio
  • Risipa de alimente si sprijinirea fermelor de familie, cele mai dezbatute subiecte de FAO
  • INTERVIU: Florin Lazar, director general Ferma Zootehnica: Nu carnea scumpeste produsul, ci darile si taxele din ce in ce mai mari
  • Producatorii de carne, presati de costuri tot mai mari
  • INTERVIU: Sorana Georgia, CEO BILLA Romania: Consumatorii se indreapta catre produsele romanesti de calitate
  • Transavia va investi 8 milioane de euro in utilaje performante
  • Peste 2.800 de expozanti isi promoveaza noutatile la Interpack Dsseldorf
  • INTERVIU: Andrei Bojita, CEO Romanian Business Consult: Clientii nationali ne provoaca zi de zi, dar au proiecte mult mai interesante
  • Contextul industriei carnii la nivel international
  • MAESTRO, prima fabrica de mezeluri din Londra cu specific romanesc
  • Piata internationala a carnii de porc evolutie, cotatii si tendinte
  • DARIMEX TECHNO aduce in Romania ultimele noutati de la POLY-CLIP si GEA
  • SEALPAC inovatie si versatilitate
  • MAREL: Utilajele de cantarire-etichetare
  • INTERPACK 2014 Un nou pas important pentru Emerson Technik pe piata externa
  • Mobile Business pe plan intern si extern Succes si mobilitate cu CSB-System
  • Smithfield Romania livreaza 17% din productia de carne in UE
  • Romania se pregateste pentru exportul de carne de porc in China
  • BARONCINI EST: Sisteme de asomare cu inregistrare de date, adecvate noului regulament CE 1099/2009
  • Campanie pentru 5% TVA la carne si produsele din carne
  • Premium Porc vrea sa vanda 250.000 porci in 2014
  • Crescatorii de bovine vor primi subventii de 570 de milioane lei
  • AGRARIA 20 de ani de agricultura, industrie alimentara si zootehnie
  • Ferme avicole cu bani europeni in judetul Constanta
  • ROMVAC Mixomatoza iepurilor
  • Ocean Fish a primit trofeul Superbrands
  • Beneficiarii fondurilor pentru pescuit vor primi avansul pentru proiecte
  • INTERVIU: Gheorghe Stefan, presedintele Patronatului Pestelui din Romania:
  • Crapul este specia cu cel mai mare potential de piata
  • 2014 anul primei productii de calcan romanesc obtinut in crescatorie.



Poti fi interesat si de