MylarCook, inovatia care schimba modul de a gati
Luni, 17 Martie 2014
Luni, 17 Martie 2014
MylarCook este cea mai noua inovatie din industria ambalajelor care schimba regurile jocului in bucatarie. S-au facut teste cu rezultate absolut pozitive si are un real succes in mai multe tari. Nu exista client care sa fie nemultumit. In Romania este deja un produs comercial si poate fi gasit in supermarketuri.
Produsul ambalat in MylarCook este excelent, cu o comunicare adecvata, cu instructiuni clare de preparare a produsului si aici vorbim de doua lucruri simple, timp si temperatura de pregatire in cuptor succesul este garantat. Produsul ambalat in MylarCook este altceva, este un produs de gatit, stai acasa, produsul este in cuptor si miroase a carne, a friptura. Nu o friptura de 10 minute, ci una de 2 ore... rezultatul este excelent. Nu este fast-food! Este doar gata de bagat la cuptor. MylarCook aduce oamenii inapoi in bucatarie, pui friptura, nu te murdaresti pe maini, nu o transezi, o bagi in cuptor si miroase bine. Ai o masa pregatita in bucatarie fara efort. Este carne, proteina care se gateste proaspat. Este adaptat familiei moderne de astazi a declarat pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Adrian Dobre, Managing Director Multivac Romania.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...